Ecoviva

Ecovivas rabattkod ECOKB100 ger 100 kr rabatt. Besöker du Ecoviva via Matkasseguiden får du rabattkoden ifylld när du ska registrera dig. I Januari får du också en välkomstgåva med heta kryddor och balsamico från Saltå Kvarn. Ecoviva har miljö och hälsa  i fokus och erbjuder KRAV märkt kött och fisk samt strävar efter ekologiska råvaror. Ecoviva levererar i Stockholm, Uppsala, Göteborg och i slutet av mars 2016 även Malmö.

 MatkassePortionerRabattkodPris-Kampanjpris 
Ecoviva_topp_sloganEkologisk, 4 dagar4ECOKB100+Gåva889-789Beställ här
Ecoviva_topp_sloganEkologisk vegetarisk, 4 dagar4ECOKB100+Gåva789-689Beställ här
Ecoviva_topp_sloganEkologisk laktosfri, 4 dagar4ECOKB100+Gåva899-799Beställ här
Ecoviva_topp_sloganEkologisk glutenfri, 4 dagar4ECOKB100+Gåva889-789Beställ här
Ecoviva_topp_sloganEkologisk Vegetarisk glutenfri och laktosfri, 4 dagar4ECOKB100+Gåva799-699Beställ här
Välkomstgåvan är heta kryddor och balsamico från Saltå Kvarn.

Ecoviva är det prisbelönta matkasseföretaget som valt att satsa på både hälsa och miljö. Med ekologiska råvaror har Ecoviva i snart tre år levererat mat, recept och inspiration direkt hem till sina kunders ytterdörr. Företaget startades 2009 av de bästa väninnorna Annika och Amina som länge har delat passionen för både matlagning och miljö. Att kött, kyckling och fisk är KRAV- eller miljömärkta är en självklarhet för Ecoviva-gänget. Att råvarorna dessutom, i största möjliga mån, är ekologiska är något som Annika och Amina lägger stor vikt vid. Bolagets vision är att med hjälp av närproducerade och ekologiska råvaror förbättra människors hälsa och livskvalitet och samtidigt minska klimatpåverkan och ta vara på jordens resurser.

Ekologisk-, Vegetarisk- Laktos- och Glutenfri matkasse med 100 kr rabatt

Ecovivas matkassar

 

REGISTRERA DIG HÄR!

Läs mer om hur det fungerar med Ecovivas Rabattkod här!

Ecoviva först med KRAV märkt Oxfile – Läs mer här!

Läs Matkasseguidens intervju här!

Mer om Ecoviva

På grund av den stressiga vardag som många av oss idag lever i kan det kännas svårt och ibland nästan omöjligt att både planera hälsosamma middagar till familjen och dessutom inhandla dem. Med hjälp av Ecovivas erbjudande blir många människors vardag både lättare, roligare och mer inspirerande samtidigt som man bidrar till en bättre miljö och en hälsosam kost till familjen. Oavsett om du föredrar att få leverans på recept och råvaror varje eller varannan vecka så kan du hitta ett erbjudande som passar just dig. De flesta kunderna är nöjda med tjänsten och stannar kvar som kunder länge, men värt att veta är att du när som helst kan säga upp ditt abonnemang eller avboka en enskild vecka eller veckor när du till exempel ska resa bort.

Eftersom det varken är ekonomiskt eller miljövänligt att slänga mat satsar Ecoviva på att leverera exakt rätt mängd råvaror till de tillhörande recepten för att risken att något blir dåligt och behöver slängas ska vara minimal.  Av samma anledning levererar Ecoviva heller inte den typ av basvaror som köps in mer sällan till ett hushåll, som till exempel kryddor, oljor och buljong. Väljer du att prova denna miljö- och hälsomedvetna matkasse får du som ny kund rabatt på den första kassen. Är du mot förmodan inte nöjd så är det som sagt enkelt att säga upp abonnemanget, precis när du vill. Däremot vågar vi nästan garantera dig att maten från Ecoviva kommer ge dig lika mycket njutning som tjänsten ger dig livskvalitet och extra tid i vardagen.

Bild Ecoviva ekologisk matkasse