Allt om mat-kassen

Allt om Mat-kassen har sin sista leverans den 2/7-2014 och går inte längre att beställa. Se vilka företag som levererar matkasse här!

Allt om Mat Matkasse

Allt om mat-kassen – för dig som älskar mat

Tidningen Allt om mat har gått ihop med den etablerade leverantören av matkassar, Middagsfrid, och skapat en ny matkasse för dig som älskar god och nyttig mat. Efter över 40 år i branschen har Allt om mat skaffat sig kunskaper och recept för en mängd inspirerande och spännande måltider. Nu har man omvandlat detta till ett koncept som innebär att du som prenumerant kan få de goda och lättlagade recepten direkt hem till dörren – tillsammans med alla ingredienser som krävs för att laga maten. Allt om mat-kassen är en härlig blandning av klassisk husmanskost och moderna rätter från världens alla hörn. Hälsosam, god och inspirerande mat som förenklar vardagen för dig, och låter dig få tid över till annat.

Allt om mat-kassen – fyra måltider varje vecka

Allt om mat-kassen innehåller fyra måltider som levereras hem till dig varje vecka. En av måltiderna är alltid lite lyxigare, och innehåller kanske någon extra god bit kött eller lite mer exklusiva råvaror. Ingredienserna är i stor utsträckning ekologiska och närproducerade, vilket inte bara gör de mer smakrika utan också minskar belastningen på vår miljö. Alla rätter som skickas med i Allt om mat-kassen har provlagats minst en gång i Allt om mats eget provkök.

Inga bindningstider – säg upp prenumeration när du vill

En av de bästa sakerna med Allt om mat-kassen är att du inte binder upp dig för något, utan kan när som helst välja att avsluta din prenumeration. På Allt om mat-kassens hemsida får du reda på allt du behöver veta för att kunna beställa din första matkasse, eller för att ändra leveransfrekvensen. Du kan också läsa hur tidigare menyer från Allt om mat-kassen har sett ut.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder