Årstiderna

Årstiderna – arstiderna.com är ett ekologiskt lantbruksföretag vars idé är att fylla en trälåda med säsongens bästa ekologiska råvaror med några lättlagade recept som passar innehållet och sen leverera hem till din dörr. Årstiderna strävar efter att kunden ska få sina råvaror direkt med leverans i Uppsala, Norrtälje, Stockholm (Storstockholm), Borås, Södertälje, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Göteborg, Ängelholm, Båstad, Lund, Malmö, Helsingborg, Landskrona och Örebro.  Årstiderna vill att råvaran ska förarbetas så lite som möjligt och att det inte ska ske fler transporter än nödvändigt.

Rabattkod Årstiderna

Via Matkasseguiden får du 20% rabatt på ditt första köp genom att ange rabattkoden: OZZDXT.

 MatkassePortionerRabattkodPris-Kampanjpris 
Årstiderna logotype 100Originalkassen, 3 dagar4OZZDXT ger 20%799-639Beställ här
Årstiderna logotype 100Hälsomatkassen, 5 dagar2OZZDXT ger 20%663-530Beställ här
Årstiderna logotype 100Hälsomatkassen, 5 dagar1OZZDXT ger 20%478-382Beställ här
Årstiderna logotype 100Vegetarisk matkasse, 4 dagar2OZZDXT ger 20%403-322Beställ här
Årstiderna logotype 100Vegetarisk matkasse, 3 dagar4OZZDXT ger 20%653-522Beställ här
Årstiderna logotype 100Veganska Matkassen, 4 dagar2OZZDXT ger 20%449-359Beställ här
Årstiderna logotype 100Flexitariska Matkassen, 4 dagar2OZZDXT ger 20%625-500Beställ här
Årstiderna logotype 100Sparkassen, 4 dagar2OZZDXT ger 20%469-343Beställ här
Årstiderna logotype 100Sparkassen, 4 dagar4OZZDXT ger 20%625-500Beställ här
Ovan alternativ finns att beställa för 1-4 personer.

Årstiderna matkasse:

Årstiderna har flera olika matkassar att välja på för olika antal personer. Några av kassarna som finns är Originalkassen, Hälsokassen, Vegankassen och vegetarisk matkasse. På Årstiderna.com går det att välja i en dropdown hur många personer och vilket datum som är aktuellt att köpa matkasse för så får du förslag på passande alternativ. Nedan kan du läsa lite mer om några matkassarna som erbjuds.

 Originalkassen

Välkända rätter så som pizza, hamburgare och pasta på Årstidernas vis.

originalkassen från Årstiderna

 

Vegetariska matkassen

Här finner du goda och mättande vegetariska rätter för män, kvinnor och barn. Sanne Venlov är kocken bakom den här matkassen och hon fokuserar på goda, nyttiga och klimatvänliga gröna rätter.

Årstidernas Vegetariska Matkasse

Vegetariska lådan innehåller alltid spännande recept på mat som tar 45 minuter att laga samt Årstiderna grönsaker och goda ekologiska kolonialvaror och mejeriprodukter.

Hälsomatkassen

Hälsomatkassen fick bäst i test hösten 2017 i Topphälsas matkassegest. Häslomatkassen kan du beställa för 1 eller två personer och den är för 5 dagar. Den innehåller kvällsmåltider med varierad mat och tillagningstiden är ungefär 45 minuter.

Hälsomatkassen från Årstiderna

Världsmatkassen

Tidigare erbjöds Världsmatkassen där fokus låg på urbana hälsosamma och kryddiga måltider. Det kunde vara italienskt på måndagen, Asiatiskt på tisdagen och Nordiskinspirerat på onsdagen.

Jordenrunt – Bäst i test Januari 2013

Tidigare hade Årstiderna även en matkasse som hette Jordenrunt som blev utnämnd till ”Bäst i test” av Expressen i januari 2013. Under en period har den varit borttagen och finns nu igen i ny tappning under namnet Världsmatkassen. Inriktningen på denna kassen var urbana, sunda och smakrika måltider. Den här matkassen hade 3 måltider för 2 personer. Exempel på upplägg så kunde ena rätten vara italiensk, den andra asiatisk och den sista med inspiration från Norden.

Extra varor

Hos Årstiderna kan du även beställa extra varor så som till exempel, bröd, fisk, kött, juice, ost och grönsaker.

Beställ till 20% rabatt på din första order – Ange rabattkoden OZZDXT – Beställ här!