Bamses Matkasse

Nu har City Gross satt ihop Bamses Matkasse som passar stora som små. Matkassen innehåller 4 middagar för 4 personer och du beställer den via City Gross Matkasse för 649 kr med hemleverans eller 599 kr för upphämtning.

Beskrivning bamses barnkasse

Mer om Bamses Matkasse

De flesta barnfamiljer har ett högt tempo samtidigt som vikten av goda matvanor är något man vill ge sina barn. Det är ofta mycket energi och tidskrävande med följd att City Gross börjar med Bamses Matkasse. Bamses matkasse är en färdigkomponoerad matkasse med recept som passar stora som små.

City Gross har under flera år sålt blöjor och våtservetter under varumärket Favorit med Bamsefigurer på som fungerat bra och nu släpper de matkassen som är anpassad för barn.

Bamses Matkasse innehåller färska råvaror med recept som ska passa stora som små och målet är att det ska ta 30 minuter för att tillaga. För att spara tid på hackande och skärande levereras färskvaror skalade, strimlade och tärnade, allt för att ge er familj mer tid till att umgås. Fokus ligger på säsongsvaror och färskt svenskt kött och fisk från hållbara bestånd samt färsk svensk kyckling. Målet är att cirka 25% av råvarorna ska vara ekologiska.

Recepten är anpassade för att passa barnens smaklökar och recepten korta. Måltiderna ska bjuda på en tvist för att väcka hela familjens matlust och ge ny inspiration. Får att få barnen delaktiga i köket innehåller recepten en enkel uppgift som är lämpad för en minikock. Bamses Matkasse innehåller även roligt barnpyssel och världens starkaste björn skickar även med en överraskning ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Upp till 1 249 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 249 kr på 5 kassar

Kickstarta hösten enklare, snabbare och godare!

9.9