Black Friday

Handla matkasse på Black Friday till bästa pris.

black friday

Black Friday och Cyber Monday erbjudanden på mat och matkassar

Här hittar ni erbjudanden från de matkassar samt matrelaterade butiker och tjänster som erbjuder det 2019:

linasmatkasse Tabell logoUpp till 275 kr rabatt på valfri matkasse med koden BF2019Mer infoBeställ här
Hello Fresh40% rabatt på dina två första matkassarMer infoBeställ här
MatKomforts logotypMatkomfort. 25% på två första leveranser och vid 3e leveransen får du ett 6-pack med Le Zies exklusiva pastatallrikar värde 730 kr med koden BLACKFRIDAY
Giltig: 29/11-31/12
Mer infoBeställ här

Detta fenomen kommer från USA och  infaller dagen efter Thanksgiving vilket är den fjärde torsdagen i november. Detta är lite av ett startskott för julhandeln och många börjar julpynta och shoppa julklappar. Vanligt är att butiker öppnar mycket tidigt och har öppet sent. Öppningstider som 05:00 till 23:00 är fullt möjligt.

I Norden fick Black Friday från år 2013 uppmärksamhet vilket resulterade i att försäljningen ökade mer än 100% än en vanlig fredag. I dagsläget har denna dag blivit en mer självklar handelsdag i Norden och alltfler butiker satsar på att få mycket försäljning denna dag. Många butiker tjuvstartar sina erbjudanden så att det är mer Black Week. Måndagen efter Black Friday kommer Cyber Monday som även det är en stor shoppingdag.

Här listas matkassar där du i många fall kan få en extra rabatt via Matkasseguiden via våra landningssidor eller kampanjkoder. Här kan du läsa mer om våra rabattkoder.

 

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder