Bodystore

Bodystore är företaget som säljer det mesta inom hälsokost men de har även ett stort sortiment av olika livsmedel. Här hittar du allt från ris och pasta, till torkad frukt och oljor. Alla produkter som finns i sortimentet är skonsamma för kroppen och innehåller bra ingredienser för ett hälsosammare leverne. Bodystore levererar till stora delar av landet och gör det dessutom helt kostnadsfritt.

Bodystore livsmedel

Bodystore – Maten och råvarorna

De produkter som du kan köpa hos Bodystore är hälsosamma och passar alla smaker. Man har nämligen lagt fokus på att kunna erbjuda livsmedel som både har ett kvalitativt innehåll, och som smakar fantastiskt. Något som är extra bra med Bodystores produkter är att många av dem är ekologiska och gjorda helt på naturliga ingredienser.

Bodystore erbjuder inga färskvaror, utan här hittar du istället ett stort utbud av torrvaror. Dessutom finns en hel kategori med så kallad superfood, vilket är livsmedel med bra näringsmässiga värden eller som har visat sig vara extra fördelaktiga för välbefinnandet och hälsan. Bodystore säljer bland annat varumärket Vitaprana.

Köpprocessen

Att betala dina produkter hos Bodystore är en enkel och smidig process. Du kan antingen välja att betala med kort, betala direkt via banken, betala med postförskott eller betala med Swish. Bodystore erbjuder ett betalningssätt som passar alla och betalningsmetoderna är säkra.

Bodystore levererar till hela Sverige och för att få dina produkter levererade hem till dig måste du välja ett av flera fraktalternativ. Ett utav de fraktsätt som föreslås är alltid gratis men det finns även ett par varianter du måste betala för. Du väljer själv om du vill hämta din leverans vid närmaste ombud eller om produkterna ska levereras hem till din dörr, det som passar bäst helt enkelt.

Hemsidan

På Bodystores hemsida finns det mesta som kan behövas för att hålla kroppen i god form. Vad gäller livsmedelsdelen finns ett flertal olika kategorier att välja mellan för

att göra det enklare att hitta rätt. Dessutom kan du enkelt navigera dig till de produkter som sålt mest, nya produkter och kampanjvaror.

Produkterna beställs med ett klick och hamnar därmed i kundkorgen. Väl i kassan hittar du en rad olika bonuserbjudanden, som aktiveras för dig om du lagt produkter för en viss summa i varukorgen. Dessa produkter är rabatterade och har du tur kan du hitta just den produkt du söker till ett mycket mer förmånligt pris där.

Företaget

Bodystore är en hälsobutik på nätet med ett sortiment som består av hälsokost, träningstillskott, träningskläder, skönhetsprodukter och naturliga hushållsprodukter. Företaget är alltid ute efter att hitta nya ekologiska och hälsosamma produkter som hjälper dig som kund att enkelt göra bra och gröna val för kropp och hälsa.

Bodystore har funnits sedan 1999 och var från början en liten kiosk, för att senare hitta ut på nätet. I början sålde man enbart ett par av Icas egna hälsokostprodukter men när man märkte av ett stort kundintresse inför denna typ av varor, valde man att utöka sortimentet och utveckla hemsidan till det den är i dag. Sedan ett par år tillbaka ingår Bodystore i Modern Times Group.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder