City Gross lanserar fler matkassar

City Gross lanserar fler matkassar då matkasseförsäljningen ökar. I Mars och April 2013 börjar City Gross leverera till orter som inte har en City Gross-stormakrnad och på så vis når de ytterligare 600 000 svenskar samtidigt som de lanserar fler matkassar.Detta för att bättre möta marknadens ökande behov.

City Gross Matkasse

Fler Matkassar hos City Gross

Utöver att utöka distributionen av matkassar så lägger de även till flera nya matkassar. Däribland märks tvåpersonerskassen, laktosfri matkasse samt en tillvalskasse med frukt.

City Gross matkasse har haft stort intresse och har sedan lanseringen förra året 2012 haft en ökande efterfrågan vecka för vecka. City Gross matkassar säljer mer än förväntat och City Gross tror på en fortsatt stor potential.
– Försäljningstillväxten talar för att vi träffat rätt med kvalitetsinnehållet i våra matkassar. Därför är det naturligt att gå vidare och bredda vårt erbjudande såväl vad gäller vem som kan köpa våra kassar som vad de innehåller, säger Per Karlsson, ansvarig för City Gross Matkasse.

Med de nya kassarna erbjuder nu City Gross Matkasse fyra ordinarie varianter kompletterade av en tillvalskasse:

De Matkassar som nu erbjuds är 2 och 4 personers matkassen. De kostar 549 respektive 449 kr vid upphämtning i butik. Om du beställer de hemlevererade kostar de 599 kr respektive 499 kr.

City Gross har nu också lanserat en Laktosfri matkasse som är för 5 middagar till 4 personer. Den kostar lika mycket som den vanliga 4 personerskassen. Det vill säga 549 kr vid upphämtning och 599 kr vid hemleverans.

Den nya 2-personerskassen är bra för par eller för familjer med yngre barn som än äter mer barnmat.

City Gross erbjuder även en grill kasse med 4 middagar och 4 personer som kostar 549 kr vid upphämtning och 599 kr med hemleverans. Det finns som tilläggsprodukt till den här grillkassen lite smidigt ett val att beställa även grillkol för 69 kr/5kg när du ska lägga din beställning på Grillkassen från CityGross.

City Gross har funnits sedan 1993 och drivs med målet att göra skillnad. Allt kött i City Gross butiker är svenskt och styckas på plats av kunnig personal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder