City Gross och Winefinder

Nytt samarbete mellan City Gross och Winefinder

Den stora livsmedelskedjan City Gross har sedan en tid tillbaka erbjudit de som prenumererar på deras matkasse att också beställa vin från Winefinder. Man får alltså kvalitetsvin levererat till sin bostad i samband med att veckans matkasse skickas ut. Detta har blivit en sådan succé bland kunderna att City Gross nu lanserar ett nytt koncept i samband med den nätbaserade vinbutiken. På ett flertal orter runt om i Sverige kommer man nu hålla inspirationsträffar där kunderna får lära sig mer om vin och mat.

Vad kommer hända på träffarna?

På dessa inspirationsträffar kommer man under ledning av en sommelier få provsmaka flera olika nya viner som inte finns på marknaden i Sverige. Det handlar alltså om unika kvalitetsviner som Winefinder har valt ut. Man kommer också att få prova på tre olika rätter som valts ut tillsammans med vinet för att skapa intressanta smakkombinationer. På detta sätt hoppas man kunna sprida kunskap om hur vin och mat kan kombineras på bästa sätt, samtidigt som svenska folket får chansen att prova på nya viner som inte finns på Systembolaget. Det kommer under 2014 att äga rum flera träffar på en mängd orter runt om i landet. Bland de utvalda orterna ingår förutom storstäderna bland annat Västerås, Borås, Norrköping och Uppsala.

 

Hur fungerar samarbetet med Winefinder?

Samarbetet mellan City Gross och Winefinder har visat sig fungera mycket väl, och är det första av sitt slag i Sverige. Winefinder är en sajt som kommit till i kölvattnet av att det numera är tillåtet med så kallad distansförsäljning av alkoholhaltiga drycker i Sverige. Detta gör att vem som helst har möjlighet att beställa vin på nätet och få detta levererat hem till sin bostad. Samarbetet med City Gross har gått ut på att man får vinet levererat tillsammans med en matkasse som innehåller ingredienser till veckans måltider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder