Coop Online Matkasse

Coop erbjuder Matkasseguidens besökare två olika rabatter. Båda lika bra 🙂

Coop Online som tidigare hette tidigare Mataffären. Coop Online är en matbutik på nätet samt en leverantör av färdigplanerade och färdigpackade matkassar hela vägen hem till din dörr. Vilken tid och veckodag ni vill få er matkasse levererad bestämmer ni själva. För att passa så många som möjligt har Coop valt att ta fram fyra olika varianter av sina matkassar – Familjekassen, Ekologisk matkasse, Laktosfria matkassen och Hälsokassen.

Dessutom har ju Coop som ”alla” vet även en stor matbutik online. Alltid med samma låga priser som i de vanliga butikerna.

 MatkassePortionerRabattkodKampanjpris 
CoopOnline LogoMatbutik - Fritt val!Välj själv
MATKASSEGUIDEN200 kr prova-på rabatt.Beställ här
CoopOnline LogoTredagarskassen - 3 dagar4
MATKASSE ger 200 kr rabatt249 krBeställ här
CoopOnline LogoFamiljekassen - 4 dagar2
MATKASSE ger 200 kr rabatt 399 krBeställ här
CoopOnline LogoFamiljekassen - 4 dagar4
MATKASSE ger 200 kr rabatt249 krBeställ här
CoopOnline LogoEkologisk matkasse - 4 dagar2MATKASSE ger 200 kr rabatt499 krBeställ här
CoopOnline LogoEkologisk matkasse - 4 dagar4MATKASSE ger 200 kr rabatt349 krBeställ här
CoopOnline LogoLaktosfri - 4 dagar2MATKASSE ger 200 kr rabatt399 krBeställ här
CoopOnline LogoLaktosfri - 4 dagar4MATKASSE ger 200 kr rabatt249 krBeställ här
CoopOnline LogoHälsokassen - 4 dagar2MATKASSE ger 200 kr rabatt499 krBeställ här
CoopOnline LogoHälsokassen - 4 dagar4MATKASSE ger 200 kr rabatt349 krBeställ här

Förutom bra priser på bra mat, så får du som Coop-kund många olika fördelar och förmåner. Bland annat;

Coop förmåner

Coop Online matkasse – alternativ

Matkassen Familjekassen består, precis som namnet indikerar, av klassiska och lättlagade recept på maträtter som de allra flesta gillar. Trots sin enkelhet är maträtterna i Familjekassen självklart näringsrika, smakrika och bra för vårt välmående. Alla maträtter, oavsett kasse, är dessutom noggrant framtagna av matinspiratören Sara Begner som endast använder sig av de absolut bästa råvarorna. Med alla recept medföljer dessutom tips på alternativa kryddningar etcetera för de som vill göra maträtterna lite personligare.

Coop Online Ekokassen – Ekologisk matkasse

Att äta ekologiska råvaror är idag en självklarhet för allt fler personer. Med allt större fokus på, och kunskap om, vår miljö är det inte konstigt att fler och fler ser fördelarna med ekologiskt odlade råvaror. Matkassen Ekologisk består till nästan 80 % av ekologiska råvaror och ingredienser. Även i denna kasse är rätterna relativt lättlagade och traditionella för att spara er tid och samtidigt passa de flesta i smaken.

Coop Online Laktosfria matkasse

Matkassen Laktosfri har tagits fram på grund av en stor ökning av laktosintolerans. Alla produkter som vanligtvis innehåller laktos är därför utbytta till helt laktosfria alternativ. I övrigt håller maträtterna samma standard och svårighetsgrad som de andra matkassarna. Oavsett vilken av dessa tre varianter som passar er familj bäst så finns varje matkasse dessutom i olika storlekar. Den lilla varianten är utformad för det lilla hushållet bestående av två personer och räcker till middag för fyra dagar. Är man ensam i hushållet kan man därför med denna storlek på kassen få både middag och lunchlåda för fyra av veckans dagar. Mellankassen passar familjen med fyra medlemmar. Även denna ger middagsmat för fyra dagar. Den stora matkassen ger middagar till samma antal dagar men räcker istället till hela sex personer och passar därför den lite större familjen eller hushållet som gärna har gäster till middagen.

Häsokassen via Viktklubb

Med Coop hälsokasse får du måltider med 500 kalorier per dag. Hälsokassen är ett samarbete med Viktklubb som Coop valt att arbeta med för att Coop tycker de har ett väl fungerande koncept och pratar mat och hälsa enkelt och modernt. Hälsokassen passar bra då många vill leva ett mer hälsosamt liv, men kanske inte riktigt har tid eller inspiration för att ta tag i det på egen hand. Bakom Hälsokassen står Coops matinspiratör Sara Begner och Viktklubbs dietist Josefine Jonason.

Coop Online matkasse