Dalakassen Dalarnas matkasse

Dalarnas matkasse

Dalakassen är, precis som namnet avslöjar, matkasseföretaget som har valt att fokusera på boende i just Dalarna. Kassen levereras varannan vecka till ett stort antal nöjda kunder i Falun, Borlänge, Leksand, Mora, Orsa, Rättvik, Gagnef och Smedjebacken. För kockarna och dietisterna som ligger bakom Dalakassens veckomenyer är det viktigt att köttet och råvarorna kommer från lokala producenter. Företaget arbetar därför hela tiden med att utveckla befintliga samarbeten samt skapa nya.

Dalakassen

Dalakassen – Vilka matkasse-varianter finns?

Dalakassen finns i två utföranden, Stora- och Lilla Dalakassen, och innehåller alltid varierad, näringsrik kost med färska, närproducerade råvaror. Köttet i Dalakassen kommer alltid från Siljans Chark i Mora, fisken från Leksands välkända butik HH Fiskdelikatesser och äggen från Alsbo Ägg som ligger i Krylbo. Närproducerade råvaror i kombination med recept framtagna av den legitimerade dietisten Åsa Cederlund gör att Dalakassens kunder alltid kan känna sig trygga och säkra på att de får i sig nyttig, näringsrik kost av högsta kvalitet. Eftersom laktosintolerans tyvärr blir allt vanligare har Dalakassen valt att använda sig av laktosfria alternativ på mejeriprodukterna så ofta det är möjligt.

Som kund hos Dalakassen får man hemleverans av den färdigplanerade och välfyllda matkassen varannan måndagskväll. För familjen som tycker om att äta ute ett par gånger i veckan passar antagligen Lilla Dalakassen perfekt. Den ger tre middagar till fyra-fem personer, alternativt middag samt matlåda till lunchen för två-tre personer i tre dagar. För familjen som gärna sitter ner vid matbordet tillsammans så ofta det går passar den Stora Dalakassen bättre. Den räcker till middag för fyra-fem personer i fem av veckans dagar. De veckor som Dalakassen inte kommer är det perfekt att ta vara på den kunskap och inspiration som Dalakassens recept gett er veckan innan. Varför inte prova nya spännande recept, passa på att äta familjens favoriträtt eller unna er ett restaurangbesök?

Fördelar med matkassen

Att spara tid genom att slippa planera och inhandla mat varannan vecka för att sedan styra över middagsmaten själva varannan vecka är enligt Dalakassens kunder den perfekta kombinationen. Dalakassen är ett abonnemang som fortlöper tills ni säger upp det eller vill ta en paus på grund av semester eller dylikt. Eftersom abonnemanget inte har någon bindningstid är det enkelt att prova på Dalakassen och sedan avsluta abonnemanget om man mot förmodan inte skulle trivas med tjänsten.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder