Dinner kit

I en artikel i NY times nämns Middagsfrid som den första tjänsten att göra detta. Middagsfrid är ett företag i Sverige som levererar färsk mat med recept som levereras hem till dig på veckobasis. Middagsfrid har varit verksamt sedan 2007.

Middagsfrid är familjeägt och har verksamhet i Sverige, Danmark, Belgien, Schweiz och Tyskland. De syftar till att hjälpa människor att äta god och välsmakande mat även om det tar lite tid och ansträngning att göra detta. De sätter helt enkelt ihop recept och mat som de levererar till folks hem. Detta görs på veckobasis och det finns ett par olika typer av paket du kan köpa.

I Sverige finns det gott om sådana tjänster och för att nämna några finns Linas Matkasse, MatHem, Matkomfort, Ecoviva, Coop Online och ICA. Linas Matkasse är en stark aktör på den svenska marknaden som gör starka marknadsföringsinsatser inte minst på tv. Även företag som MatHem gör TV-reklam och därutöver erbjuder MatHem även en komplett onlinebutik där du kan köpa även de produkter du önskar såsom blöjor, mjölk, bröd och son på. Coop Online erbjuder också samma tjänst som MatHem. Vanligtvis ingår priset för leverans när du köper ett middagskit och när du köper specifika produkter i deras nätbutiker betalar du lite extra för leveransen.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Kickstarta 2024 enklare, snabbare och godare!

9.9

Varierande och goda matkassar med möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny.

9.4

Det finns några kombinationer av hur inställningen är. De flesta av företagen levererar färsk mat som du lagar själv och några av dem levererar delvis lagad mat där du färdigställer de sista delarna hemma samt några tjänster som levererar färdiglagad mat som du helt enkelt värmer innan du äter. En tjänst med redan färdiglagad mat är GI-boxen och en som erbjuder delvis lagad mat är Matkomfort.

 

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder