ECGO

Från ECGO kan du få färdiga påsar och boxar med ekologiska och organiska snacks i flera olika smaker. Snacksen levereras packade och klara direkt till dig, oavsett om du vill ha dem hem till dörren, till jobbet, till konferensen eller till eventet. Tjänsten passar alltså dig som vill ha tillgång till riktigt goda och hälsosamma snacks. Detta koncept är att se som ett komplement till en färdigpackad matkasse.

ECGO snacks

ECGO – Produkten

EGCO erbjuder ett stort och varierande utbud av snacks som både är bra för hälsan och som smakar riktigt gott. Snackspaketen innehåller en blandning av choklad, nötter, torkad frukt, godis och rawbars. För att skapa en variation i utbudet byter man varje månad ut stora delar av innehållet med nya ekologiska favoriter. De olika snacksen kommer från kända och mindre kända varumärken som exempelvis Raw Bite, Bounce, Renée Voltaire och Korrens Ekologiska.

För att snacksen ska passa alla, finns varianter som både är glutenfria, laktosfria, veganska och nötfria. EGCO har även möjligheten att skräddarsy olika lösningar efter vilket behov och budget du som kund har.

Köpprocessen

ECGO är prenumerationsbaserat och du kan välja att få en ny påse en till fyra gånger i månaden. Priset för en prenumeration består av en månadsavgift och den första avgiften betalar du i samband med första leveransen. Om du skulle vilja säga upp din prenumeration kan du göra så när du vill.

Hemsidan

På hemsidan kan du läsa mer om vilka typer av snacksbagar som ECGO erbjuder. Du kan även göra en beställning och läsa mer om leverans och kostnader. Hemsidan har även en trevlig blogg som fylls med inlägg om hälsa, miljö och ekologisk mat.

Företaget

ECGO startades för att kunna möta efterfrågan på hållbara, organiska och ekologiska produkter. Folk ville helt enkelt ha snacks de kunde njuta av med gott samvete, vilket ECGO nu erbjuder. Man ville även ge företag möjligheten att lättare nå ut med sina nya produkter till konsumenterna.

Genom att ECGO låtit företag marknadsföra sina produkter genom snackspåsarna, har nya kunder kunnat hitta nya produkter utan att behöva gå utanför sina trygghetsramar. ECGO har alltså blivit lite utav en länk mellan de hållbara producenterna och de medvetna

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder