Ecoviva Oscarsnominerad – Arlas Guldko 2011

Ecoviva har blivit nominerade till Arlas Guldko 2011 för bästa miljöarbete. Enligt Arla så är Arlas Guldko matbranschens Oscar och den är till för alla som det där lilla extra inom butik, restaurang och storkök. Arlas Guldklo är uppdelat i 5 kategorier: bästa miljöarbete, bästa matglädjeskola, bästa senioravdelning, bästa snabbmål och bästa matglädjebutik. Förra året vann Skebo Herrgård priset för bästa miljöarbete.

Ecoviva tycker såklart att detta är jättekul med denna utmärkelse liksom att de nyligen fått toppbetyg från testfakta. De är så glada så de vill fira genom att ge en rabatt på första leveransen. Ecoviva erbjuder första matkassen för 699 kr om du anger rabattkoden: ”Guldko”. Ecovivas matkasse kostar annars 849 kr/vecka. Du förbinder dig inte till något om du testar matkassen en vecka för det rabatterade priset.

Ecoviva har varit nominerade till flera utmärkelser. För att nämna några så blev de 2010 nominerade till Årets Matinspiration, de har blivit toppplacerade i utvärderingar som Testfakta och Topphälsa. Inte minst har Elle mat & vin utnämnt Ecoviva som favorit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder