Ecovivas Registreringsprocess

För dig som föredrar ekologiska råvaror är Ecoviva det självklara valet av matkasse. Ecoviva är företaget som helt fokuserar på ekologiska råvaror, inspirerande och goda recept samt klimatkompenserade transporter. Företaget har dessutom tagit emot en rad utmärkelser som Arlas Guldko, Bäst i test enligt Min planet och blivit omnämnda som favorit i ”Elle – mat & vin”.

På Ecovivas hemsida är det enkelt att bli kund. Uppe i menyn på hemsidan kan du klicka dig runt för att få mer information om leveransområden, matkassarnas innehåll, Ecovivas filosofi och erbjudande samt annan information som kan vara nyttig innan du beställer.

När du klickat på fliken ”Beställ här” fyller du i din e-postadress, två gånger för att säkerhetsställa att den blir rätt.

Ecovivas Registreringsprocess

I nästa steg får du lite mer information om hur det går till att beställa matkasse från Ecoviva, vilka valmöjligheter du har, om du dessutom vill beställa en låda med ekologisk frukt och kanske viktigast av allt, om Ecoviva levererar dit du bor. Fyll i ditt postnummer längst ner på sidan du befinner dig på och du får direkt besked om leveransmöjligheterna. Har du en rabattkod eller ett presentkort är det även på den här sidan du fyller i de koderna innan du går vidare med din beställning.

Ecovivas Registreringsprocess

Får du det glada beskedet att Ecoviva levererar till ditt område så kryssar du enkelt i om du vill ha Ecovivas klassiska kasse eller vegetariska kasse. Dessutom kan du välja att lägga till fruktlådan om även den lockar.

Ecovivas Registreringsprocess

I det sista beställningssteget fyller du i namn, personnummer, adress, telefonnummer samt väljer om du vill betala med faktura, e-faktura eller till Autogiro. När all information är korrekt ifylld är du näst intill färdig med din beställning och det återstår i princip bara att välja vilket leveransdatum som passar dig bäst. Sen är det bara, att med spänning, invänta din första ekologiska matkasse.

Ecovivas Registreringsprocess

Läs mer om Ecoviva – Klicka här!

 

 

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder