Ecoviva

Ecovivas rabattkod MKG200 ger 200 kr rabatt – Unikt via oss på Matkasseguiden!


Ecoviva

 

Gott, hälsosamt & ekologiskt. Sveriges mest prisbelönta matkassar. Barn och veg-alternativ finns! Klicka på ”Beställ här” och använd rabattkoden MKG200 för 200 kr rabatt på första kassen!. Ecoviva levererar i Stockholm, Uppsala, Södertälje, Göteborg och Malmö

 

MatkassePortionerRabattkodPris-Kampanjpris
Ecoviva_topp_sloganEkologisk, 4 dagar4MKG200 ger 200 kr!(999 kr) 799 krBeställ här
Ecoviva_topp_sloganEkologisk vegetarisk, 4 dagar4MKG200 ger 200 kr!(899 kr) 699 krBeställ här
Ecoviva_topp_sloganEkologisk barnvänlig, 4 dagar4MKG200 ger 200 kr!(999 kr) 799 krBeställ här
Ecoviva_topp_sloganEkologisk gluten- och laktosfri, 4 dagar4MKG200 ger 200 kr!(1019 kr) 819 krBeställ här
Ecoviva_topp_sloganEkologisk vegetarisk gluten- och laktosfri, 4 dagar4MKG200 ger 200 kr!(919 kr) 719 krBeställ här
Välkomstgåvan är heta kryddor och balsamico från Saltå Kvarn.

 

Ecoviva är det prisbelönta matkasseföretaget som valt att satsa på både hälsa och miljö. Med ekologiska råvaror har Ecoviva i snart tre år levererat mat, recept och inspiration direkt hem till sina kunders ytterdörr. Företaget startades 2009 av de bästa väninnorna Annika och Amina som länge har delat passionen för både matlagning och miljö. Att kött, kyckling och fisk är KRAV- eller miljömärkta är en självklarhet för Ecoviva-gänget. Att råvarorna dessutom, i största möjliga mån, är ekologiska är något som Annika och Amina lägger stor vikt vid. Bolagets vision är att med hjälp av närproducerade och ekologiska råvaror förbättra människors hälsa och livskvalitet och samtidigt minska klimatpåverkan och ta vara på jordens resurser.

 

Ekologisk-, Barn- , Vegetarisk- Laktos- och Glutenfri matkasse med 200 kr rabatt!

Ecoviva

REGISTRERA DIG HÄR!

Läs mer om hur det fungerar med Ecovivas Rabattkod här!

Ecoviva först med KRAV märkt Oxfile – Läs mer här!

Läs Matkasseguidens intervju här!

Mer om Ecoviva

På grund av den stressiga vardag som många av oss idag lever i kan det kännas svårt och ibland nästan omöjligt att både planera hälsosamma middagar till familjen och dessutom inhandla dem. Med hjälp av Ecovivas erbjudande blir många människors vardag både lättare, roligare och mer inspirerande samtidigt som man bidrar till en bättre miljö och en hälsosam kost till familjen. Oavsett om du föredrar att få leverans på recept och råvaror varje eller varannan vecka så kan du hitta ett erbjudande som passar just dig. De flesta kunderna är nöjda med tjänsten och stannar kvar som kunder länge, men värt att veta är att du när som helst kan säga upp ditt abonnemang eller avboka en enskild vecka eller veckor när du till exempel ska resa bort.

Eftersom det varken är ekonomiskt eller miljövänligt att slänga mat satsar Ecoviva på att leverera exakt rätt mängd råvaror till de tillhörande recepten för att risken att något blir dåligt och behöver slängas ska vara minimal.  Av samma anledning levererar Ecoviva heller inte den typ av basvaror som köps in mer sällan till ett hushåll, som till exempel kryddor, oljor och buljong. Väljer du att prova denna miljö- och hälsomedvetna matkasse får du som ny kund rabatt på den första kassen. Är du mot förmodan inte nöjd så är det som sagt enkelt att säga upp abonnemanget, precis när du vill. Däremot vågar vi nästan garantera dig att maten från Ecoviva kommer ge dig lika mycket njutning som tjänsten ger dig livskvalitet och extra tid i vardagen.

Ecovivas Rabattkod

Matkasseguidens besökare har en rabattkod på Ecoviva som ger dig 200 kr rabatt på första matkassen. För att nyttja koden besöker du Ecoviva här och beställer någon av deras matkassar. Koden är redan ifylld när du besöker Ecoviva via Matkasseguidens länkar. Den rabattkod som är giltig för Matkasseguidens användare är MKG200.

Du får 200 kr rabatt när du blir kund.

Rabattkod Ecoviva

Välj den ekologiska matkasse som passar er bäst och ange rabattkod:  MKG200 och få 200 kr rabatt samt härlig köksgåva med flera heta kryddor, delikat örtsalt med nordiska örter samt fantastiskt god vit balsamico från Saltå Kvarn, allt ekologiskt såklart. Beställ på www.ecoviva.se

Så här gör du för att nyttja rabattkoden

Besök Ecoviva genom att klicka här. Du kommer då ha erbjudandet och rabattkoden ifylld. Klicka på beställ nu med denna premie.

Därefter fyller du i dina uppgifter. Registreringsprocessen är enkel och tydlig att gå igenom och du börjar med slå in ditt postnummer.

Beställ Ecoviva här och få 200 kr i rabatt med Matkasseguidens rabattkod MKG200

Här är några av de många tester som Ecoviva har blivit testvinnare i:

  • Aftonbladet, bäst i test 2015, bäst kvalitet och dietistens favorit
  • TT/WiseGuide, bäst i test 2015, bäst kvalitet, bäst meny och recept, bäst resultat
  • Arla Guldko, nominerad för bästa miljöarbete 2015-2011
  • Topphälsa, bästa omdöme 2015
  • Elle Mat&Vins favorit och mycket mer
Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder