Ekonära

Ekonära – ekologisk matkasse för dig i Gästrikland

Ekonära är en livsmedelsbutik som fokuserar på ekologisk och lokalt producerad mat. Deras målsättning är att leverera god och nyttig mat till hela Gästrikland, samtidigt som de arbetar aktivt för att bibehålla en levande landsbygd. Att äta mat som producerats lokalt är bra för miljön eftersom det innebär minskade transporter. Det bidrar också till att skapa lokala arbetstillfällen. Ekonära erbjuder också sina kunder en matkasse som kan göra det lättare att äta bra, nyttigt och gott varje vardag. Många familjer, särskilt de med barn, upplever att det är svårt att få tiden att räcka till. Att då också kunna laga en näringsrik och god måltid mitt i vardagens alla aktiviteter kan kännas nästintill omöjligt. Genom att beställa ekologisk mat på nätet, särskilt i form av en matkasse, kan man få mer tid över till annat samtidigt som man äter bra.

Ekologisk mat från Ekonära

Vad innehåller matkassen från Ekonära?

Matkassen innehåller ingredienser till fyra måltider plus brunch för fyra personer. Matkassen består till största delen av ekologiska matvaror eller mat som märkts ”fair trade”. Ekonära har som målsättning att man ska kunna laga maten snabbt och enkelt. Många av rätterna kan lagas i ugnen medan man gör något annat. Tanken är helt enkelt att det ska vara bekvämt och smidigt att äta bra och prova på många nya spännande rätter. Det finns en del saker som man bör ha hemma när matkassen anländer. Detta listas på Ekonäras hemsida inför varje leverans. Många väljer att komplettera matkassen från Ekonära med andra livsmedel. Det är mycket enkelt att lägga till de produkter man önskar och få dem levererade tillsammans med sin kasse.

Var levererar Ekonära?

Ekonära levererar till hela Gästrikland. Det finns dock möjlighet att beställa mat oavsett var i Sverige man bor, dock inte kylvaror. På Ekonäras hemsida kan man få information om priser samt se hur man gör för att beställa.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder