Ellens Gryta – GÖR UPPEHÅLL FRÅN OCH MED 1/1 2015

Denna matkasse har är inte aktiv länktre. Hitta en matkasse som du kan få leverans från hos oss på Matkasseguiden.

Våra kockar skalar, hackar, kokar, steker och smakar av – du värmer, förbereder tillbehör och serverar när det passar dig!

Ellens Gryta

Ellens Gryta – Bara att värma och servera

Ellens Gryta levererar helt färdiglagade middagar. Det enda du behöver göra är att förbereda det du vill servera till, exempelvis potatis, pasta, ris eller varför inte ett gott bröd? Middagarna värms med fördel i en gryta eller i ugnen men de går givetvis även att värma i micron.

MatkasseProduktPrisRabattkodKampanjpris
ellens gryta 1003 dagar/4 personer719 krMKG150569 krBeställ här!
ellens gryta 1004 dagar/4 personer819 kr MKG150669 krBeställ här!

Delad förpackning erbjuds och är bra till exempel om det är ett hushåll på 2 personer och som vill äta maten vid olika tillfällen.

150 KR I RABATT VIA MATKASSEGUIDEN

När du köper Ellens Gryta via Matkasseguiden får du 150 kr prova-på-rabatt på en leverans. Ange rabattkoden MKG150 när du blir kund. Rabattkoden anger du i steg 3 i registreringen.

_____________________________________________________________________________________________

En helt ny nivå av färdiglagade middagar

Middagarna levereras med kylbilar hem till din dörr och du kan förvara dem i kylskåpet upp till tio dagar och sen i frysen om du vill spara längre. Stor vikt och mycket engagemang läggs vid valen av ingredienser så att de smakar bra och ser fräsha ut även efter några dagas förvaring. Nya kunder blir ofta överraskade över att färdiglagad mat kan vara av så här hög kvalitet.

En kasse med tre eller fyra middagar

En middagsleverans innehåller tre eller fyra olika rätter beroende på om du väljer att även inkludera vår soppa. De tre första middagarna är baserade på fisk, kött samt kyckling och den fjärde rätten är alltid matig vegetarisk soppa.

Leverans i Stockholmsområdet

Ellens Gryta levererar i större delen av Stockholmsområdet varannan vecka. Ellens Gryta är ett komplement till den egna matlagningen för de dagar då din tid och ork att själv laga allt inte räcker till.

När du köper Ellens Gryta via Matkasseguiden får du 150 kr i rabatt på första leveransen genom att ange rabattkoden MKG150 när du blir kund. Rabattkoden anger du i steg 3 i registreringen. I första steget väljer du produkt och slår in ditt personnummer och ser om du kan få leverans. Där kan du sedan enkelt lägga in ditt personnummer så hämtas din kontaktinformation automatiskt.

Erfarna kockar

Middagarna från Ellens Gryta lagas av kockarna på Willy Ohlsson i Östermalmshallen och all mat tillagas från grunden av naturliga råvaror av hög kvalitet. Svensk husmanskost och klassiska långkok varieras med utvalda rätter från internationella kök.

Ansvarsfullt lagad mat utan e-medel och onödiga tillsatser

Säsongens ingredienser används i stor utsträckning och en betydande del av ingredienserna är svenska, ekologiska och KRAV-märkta. Ellens Gryta tillsätter inte konserveringsmedel eller andra onaturliga ämnen i matlagningen.

Exempelmeny från Ellens Gryta:

  • Laxbiffar med limecrème och picklad rödlök
  • Boeuf Bourguignon
  • Tomat- och basiliakyckling med minimozzarella
  • Blomkålssoppa med rostade solroskärnor

 

För dig som är allergiker

Samtliga rätter är glutenfria och du kan lägga till 20 kr för samtliga val och även få dem laktosfria.

Ellens Gryta - Ann-Louise

 

Några ord från Ellens Grytas grundare

De levererar Middagshjälpen de själva efterfrågat

”Ellens Gryta är resultatet av ett sökande efter middagshjälp för min egen familj med två vuxna, tre barn, mycket jobb och aktiviteter flera dagar i veckan. Vi älskar att laga mat i familjen och det får gärna ta tid, när tid finns. Men ibland är det svårt att få tiden att räcka till och att då ha goda middagar som väntar i kylen – färdiga att värma – gör att livet blir både enklare och godare”.

Vem är Ellen?

”Min mormor Ellen brukade hjälpa sina barn – min mamma och hennes syskon – med bakning och matlagning. Ellen blev en avlastning i vardagen för de nära och kära runt omkring henne – precis som Ellens Gryta är tänkt att vara för dig!”

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder