Emmas Matkasse

Historien och så funkar det

Emmas Matkasse är en matkasseleverantör som funnits på marknaden sedan januari 2010. Ambitionen i företaget är att leverera matkassar med nyttiga och goda recept till hushåll och familjer som vill unna sig en bättre vardag. Till företagets värderingar hör bland annat Kvalitet, Kompetens, Ansvar och Kundfokus. Man arbetar för att ge snabb service av hög kvalitet, sätter stort värde på professionalitet och kunskap och strävar hela tiden mot målet om hundraprocentig kundtillfredsställelse. Med Emmas Matkasse slipper man planera, bära och köra, och kan istället lägga tid på annat man vill och behöver göra. Matkassen finns att beställa för antingen två eller fyra personer, och levereras på måndagar mellan 17-22 till Västerås, Irsta och Hökåsen. Om man vill går det även bra att hämta sin matkasse i företagets lokaler i Kopparlunden, då till ett 100 kronor lägre pris.

Teman hos Emmas matkasse

Förutom de ”traditionella” matkassarna kan Emmas Matkasse även erbjuda olika temakassar, som du kan beställa enskilt, och som innehåller recept och ingredienser till fem middagar. Temakassarna finns i ett stort antal varianter, bland annat ”Barnens favoriter”, ”Vardagslyx” och ”Inspiration från Medelhavet”. Under sommaren erbjuds dessutom en ”Grillkasse”, med ingredienser för en grillkväll för fyra personer. Man kan själv välja om man vill ha kött, fisk eller fågel, samt vilket tillbehör man önskar: ugnsrostade rotfrukter och potatis, bakad potatis eller potatissallad. Dessutom ingår ingredienser för grönsaksspett, BBQ-marinad och kall sås i alla grillkassar. Oavsett vilken matkasse du väljer är alla recept noga sammansatta av en dietist som garanterar hälsosamma, varierade och goda maträtter.

Alternativ hos Emmas matkasse

Om någon i familjen är laktosintolerant kan man beställa Emmas Matkasse med laktosfria produkter. Då man alltid får ett veckoblad med ingredienslista i förväg kan man inhandla eventuella specialvaror om någon i familjen skulle ha en annan allergi. På företagets hemsida finns en flik som heter ”Bli kund” där man hittar all information man behöver för att bli kund hos Emmas Matkasse.