Färdiglagad mat

Vill du slippa laga maten själv samtidigt som du vill få högkvalitativ och nyttig mat hemlevererad så finns det en del bra alternativ med färdiglagad mat.

Om du vill laga mat själv prova dessa

Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Kickstarta 2024 enklare, snabbare och godare!

9.8

Varierande och goda matkassar med möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny.

9.4

Beställ nyttig färdiglagad mat

Att få slippa laga mat och istället få middagen hemlevererad, är en härlig lyx som de allra flesta unnar sig med jämna mellanrum. Något som är ännu trevligare är om maten dessutom är färdiglagad och varm vid leveransen så att familjemedlemmarna direkt kan sätta sig och avnjuta sin pizza, hamburgare eller maträtt från det thailändska köket.

Föredrar man ett nyttigare alternativ av färdiglagade maträtter så är ofta GI-boxen det självklara valet. GI-boxen är företaget som erbjuder färdiglagade, frysta maträtter, komponerade av GI- och viktminskningsexperten Ola Lauritzson, helt enligt GI-metodens riktlinjer. GI-boxens kunder får varannan vecka hem 20 stycken rätter – frysta och redo att värmas. De tjugo rätterna räcker till middag mellan måndag och torsdag, samt lunch för veckans alla vardagar, i hela två veckor. När rätterna börjar ta slut kommer det en ny leverans av tjugo, spännande, goda och nyttiga rätter. Statistiken visar att GI-boxens kunder i genomsnitt går ner hela 4,5 kilo under dessa fyra första veckor. GI-boxen är, av alla dessa anledningar ett mycket bra alternativ för de som inte hinner eller orkar laga mat, men samtidigt vill få i sig nyttig och god mat och kanske dessutom vill gå ner några kilo i vikt.

För de som älskar att laga mat, men kanske inte alltid har den tid som krävs för att hinna både planera, handla och laga maten, är självklart matkassen ett bättre alternativ. Att få hem matkassar som är både färdigplanerade och packade med recept och råvaror, som man sedan på egen hand får laga ihop, är för många den ultimata tjänsten för en kombination av tidssparande och inspiration i vardagen.

Att råvarorna i matkassarna dessutom är färska, av högsta kvalitet och ofta närodlade och ekologiska, gör att det här är ett självklart val för många. Att låta en expert planera råvaror och recept till familjens middagar gör dessutom att ni kommer hitta inspiration och kunskap om rätter och råvaror som ni kanske aldrig tidigare provat. Oavsett om ni föredrar färdiglagad mat eller om ni hellre lagar maten själva så finns det många spännande alternativ att välja emellan. Och dessutom finns det garanterat något som passar alla, oavsett smak och preferenser.

Färdiglagad mat – Välj på stort fryst utbud i COOP matbutik – Läs mer här

Färdiglagad mat – Läs mer om GI-Boxen

Färdiglagad mat – Läs mer om Svarta Lådan

Färdiglagad mat – Läs mer om Pappas Matkasse

Besök Svarta Lådan

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder