Festivalfajten – Coop

Coop har inför årets melodifestival gjort Festivalfajten. Det är en frågesportstävling och du kan ladda ner appen på Appstore. Appen har varit med på topp 25 listan över gratisappar och i skrivande stund ligger den på plats 35. Applikationen Festivalfajten är framtagen med webutvecklaren Monterosa och en riktig entusiast för Melodifestivalen har tagit fram frågorna.

Mer om Festivalfajten

När du spelar Quizen Festivalfajten kan du vinna biljetter till Melodifestivalen eller matkassar. Det går att vinna biljetter och matkassar en gång per spelare. Matkassar vinns veckovis och det är 10 vinnare varje vecka. De som snabbast klarar alla uppgifter eller plockar alla matvaror får en kasse var. För att vinna så ska du ha flest antal samt att de även väger in tidsåtgång. De som vinner Melodifestivalbiljetter kontaktas av COOP via e-mail. De som vinner kuponger får de skickade till sin mobiltelefon. Det krävs att du har ett svenskt mobiltelefonnummer. Det är viktigt att du registrear dig för att du ska kunna komma med på topplistan och ha möjlighet att kunna vinna. Det finns möjlighet att utmana dina Facebookvänner. Det du ska göra i såna fall är att registrera dig med Facebook. Topplistan nollställs varje vecka under natten mellan söndag och måndag 00:00. Under den sista deltävlingen stängs topplistan natten mellan torsdag och fredag klockan 00:00.

Här kan du tävla om biljetter till melodifestivalen samt om Coops matkassar. Varje dag så belönas de tre spelare som har fått högst poäng med biljetter till Melodifestivalen på Friends Arena.

Coop erbjuder också ett specialpris på melodifestivalbiljetter om du handlat över 500 kr. Du kan då antingen betala för en och gå två eller betala för 2 och gå 4.

Hos Coop finner du tips på mat och recept som du kan tillaga till Melodifestivalen. Liksom MatHem rekommenderar COOP bland annat tacos till Melodifestivalen liksom de även har med ostburgare och friterade kycklingben.

Testa att ladda ner COOPs Quiz Festivalfajten på Appstore. Lycka till!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder