Fiskbilen

Fiskbilen är ett företag som grundades 2004 som erbjuder sina kunder möjligheten att få färsk fisk levererad till dörren. Fiskbilen var det första företaget av sitt slag och konceptet blev snabbt en succé. Från början levererade man endast till Danderyd och Djursholm men idag finns företaget på flera orter runt om i landet. Utbudet är brett och består av många olika typer av fisk och skaldjur.

Beställ färsk fisk från Fiskbilen

Vad kan man beställa från Fiskbilen?

Fiskbilen erbjuder massor av olika typer av fisk och skaldjur och skiljer sig något från en traditionell matkasse.  Det går att beställa miljömärkt fisk för den som gärna stödjer ett miljövänligare fiske som tar hänsyn till utrotningshotade arter, och man kan också beställa så kallade mixlådor. En mixlåda består av flera olika populära sorters fisk och finns i olika varianter. Det går att beställa en mixlåda med olika typer av fisk som passar bra att grilla, liksom en mixlåda särskilt framtagen för barnen. För den som vill överraska sina gäster med en skaldjursplateau finns även detta i Fiskbilens sortiment. Fiskbilen erbjuder också flera olika sorters rom samt såser och tillbehör som passar bra ihop med fisk.

Var levererar Fiskbilen?

Fiskbilen levererar idag till en mängd orter runt om i landet. Bor man i Stockholm, Göteborg eller Malmö kan man få sin beställning levererad inom 24 timmar. Bor man på landsbygden tar det lite längre tid. För att se exakta leveranstider kan man besöka deras hemsida. Där finns också en utförlig förteckning över samtliga orter som de levererar till. Själva betalningen går till på så sätt att man betalar för sin leverans när maten levereras till dörren. Man kan välja mellan kortbetalning eller att betala kontant. Om inget annat anges så håller maten sig i sex månader i frys. För att få tips på olika recept kan man besöka Fiskbilens hemsida. Där hittar man också information om samtliga produkter som levereras samt aktuella priser.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder