Food Monkey – Matkasse som gjort uppehåll

Food Monkeys matkasse har gjort uppehåll. Hitta fler matkassar här!

Du får 10% extra rabatt hos Food Monkey genom att ange Matkasseguidens rabattkod INTRO10 när du blir kund. Food Monkey levererar matkassar för dig som bor i Stockholmsområdet med hemkörning i de flesta kommunerna i Storstockholm. Råvarorna i matkassarna från Food Monkey är i så hög grad som möjligt ekologiska, svenska och/eller närproducerade. Food Monkey gör det enkelt att äta mat av hög kvalitet som också är bra för miljön. Food Monkeys mål med middagarna är att maten ska vara snabblagad, enkel och god.

MatkassePortionerRabattkodPris - Kampanjpris
*Weekend lyx innehåller 3 middagar + 2 bruncher

Food Monkey lägger också stor vikt vid att utforma inspirerande recept som vidgar kundens smakhorisont. Food Monkeys matkassar finns i två olika storlekar – Medium för två personer, och Large för fyra personer. Deras första kasse är Foodie Lover. Detta är en matkasse som innehåller fyra middagar och passar utmärkt för att äta god mat under vardagarna.Denna matkasse körs ut varje söndag. Food Monkey erbjuder också en kasse som heter Weekend Lyx. Denna är ämnad för helgen, och körs således ut på torsdagar. I Weekend Lyx-kassen får du tre middagar. Du får dessutom två bruncher, så det blir lätt att lyxa till det lite extra under helgledigheten! Alla ingredienser som används i Food Monkeys middagar är färska och tillagas av dig som kund från grunden. För måltiderna i veckokassen är tillagningstiden 25-45 minuter, och i helgkassen 30-90 minuter. Alla matkassar från Food Monkey går att få laktosfria om så önskas.

food monkey

Food Monkey gör det enkelt att äta ekologiskt

Beställer du innan fredag kl 15:00 så kan du får Foodie Lover kassen redan på söndag. För Weekend Lyx kassen gäller det att beställningen kommit in senast onsdag kl 15:00 samma vecka. Deras grundidé är att alla ska få sin beställning så fort och smidigt som möjligt.

Du beställer enkelt dina matkassar på Food Monkeys hemsida genom ett beställningsformulär. Betalningssättet som används är kortbetalning via DIBS. De har även en serviceinriktad kundtjänst dit du kan vända dig med frågor. Food Monkeys kundtjänst är öppen alla dagar från 08:00 till 22:00. Food Monkey garanterar snabba svar och hjälper dig gärna med frågor och funderingar.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder