Framtidens Mat

FramtidensMat är ett familjeägt företag som sedan 2008 levererar goda och hälsosamma matkassar på söndagar i Stockholms- och Uppsalaområdet. I december 2013 köper Pappas Matkasse Framtidens Mat. Samgåendet väntas öka kundupplevelsen och förbättra utbudet för konsumenterna.

FramtidensMat har för närvarande två olika matkassar att välja mellan:

–       Den vegetariska kassen som även innehåller mjölkprodukter och ägg

–       Den mixade kassen med kött, fisk och en vegetarisk rätt

Båda kassarna innehåller varor för fem goda middagar till fyra personer. Vilken kasse passar dig bäst?

Mer om Framtidens Mat

Matkassarna levereras varannan vecka eftersom det visat sig att de flesta av våra kunder vill ha det så. För dig som vill ha vår mat varje vecka går det bra att växla mellan den mixade och den vegetariska kassen. På så sätt blir du aldrig utan mat från oss!

För FramtidensMat är hälsa och miljö mycket viktigt därför har vi minst 50 % ekologiska, kravmärkta eller närproducerade varor i våra kassar. Vår ambition är att med våra matkassar få ”komma in” i ditt kök och förenkla din vardagsmat. Vi gör det också lätt för dig att göra bra livsmedelsval. På detta sätt bidrar vi till att öka mängden ekologiska, kravmärkta och närproducerade produkter i ditt hem. Något som gynnar både dig, din familj och miljön. Vi vill att ditt liv ska vara enkelt och vill göra vårt bästa för att bidra till det.

Läs mer om priser och alternativ Jämförelse Matkassar

Det pågår ett ständigt utvecklingsarbete i vårt provkök som både doftar och smakar gott. Att få se ett recept ta form, utvecklas och finjusteras till en färdig produkt är en sann njutning. Nyckelorden är enkelhet, matglädje och naturlighet, vilket vi även hoppas våra kunder upplever hemma. För oss är färg, smak och konsistens viktigt, så vi använder gott om grönsaker för att skapa en smakfull färgsensation på middagsbordet. Maten som provsmakas av både barn och vuxna har fått omdömen som ”barnens favorit” i en undersökning tidigare i år.

Framtidens Mat

Många av våra kunder har genom åren gett god respons på våra matkassar.

 

”Det här är det bästa jag gjort! Tack för att ni hjälper mig till en vardag som är så OÄNDLIGT mycket lättare! JAG SPARAR TID, PENGAR OCH HAR ROLIGT!”
Nina –  Mälarhöjden

Vi har just fått vår första leverans från er och det ser jättebra ut! Fräscha råvaror och roligt att det mesta är ekologiskt. Ska bli spännande att tillaga recepten. Härligt med färsk fisk!
Tomas – Stocksund

Test i Expressen – prisvärd matkasse
En kasse som gör det mesta rätt: Håller bra pris, fyller kassen med eko-produkter, är hyfsat barnvänlig, levererar fem olika rätter på söndagar. Prisvärd matkasse enligt Expressens test av matkassar!!

Guldstjärna för: mycket ekologiskt, närproducerat och säsongsanpassade varor. Att recepten inte kräver massa egna varor i kylskåpet. Några riktiga höjdare i smak. 

Test av matkassar i tidskriften Hälsa våren 2011 skrevs bland annat:

”Enkla, tydliga recept. Passar även dem som inte är vana att laga mat. Barnen gillar ungefär 70 % av det som lagas på en vecka.” ”Mycket ekologiskt och närproducerat. Bra kundservice.”

Läs mer om priser och alternativ Jämförelse Matkassar

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder