Fridaharju lagar kycklingwok

Fridaharju lagar kycklingwok

De 5 maträtterna gås igenom var för sig och betygsätts från 1-5 i tre olika kategorier. Det är smak, hur väl de passar in för dagen (vardag) samt enkelhet gällande tillagning. 5 är hösta betyg och 1 är lägst.

Dag 5 – Kycklingwok med rostade solrosfrön

En klassiker som aldrig sitter fel, det gjorde det inte denna gång heller och såsen gav mycket god smak. Solroskärnor var ett nytt och spännande inslag som jag hädanefter kan tänka mig att stoppa i woken för att få lite mer crunch. Vitkål var också mycket gott i och det enda lite sämre vi kan komma på i denna rätt var att vi råkat använda upp alla morötter så de fick uteslutas ur rätten samt att vi hade önskat lite mer kyckling. Även i denna rätt fick man välja gryn själv till, vi valde då svartris som är ett mer hälsosamt alternativ till vanligt ris, kika gärna in filmen med maten.

Smak: betyg 4

Passande: betyg 5 (passar bra både om man ser till energiinnehåll samt just vad det är för typ av mat)

Enkelhet: betyg 5 (snabbt och enkelt, som det ska vara)

Kycklingwok med rostade solrosfrön

Dag 5 – Kycklingwok med rostade solrosfrön

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *