Jag kommer att gå igenom varje maträtt för sig och betygsätta dem från 1-5 i tre olika kategorier. Det är smak, hur väl de passar in för dagen (vardag) samt enkelhet gällande tillagning. 5 är hösta betyg och 1 är lägst.
Dag 2 – Svartkåls- &citronpasta med solroskärnor
Denna veckas vegetariska alternativ är den här rätten. Otroligt spännande att prova svartkål som gav en god smak i såsen. Citronen gjorde den fräsch, solroskärnorna gav lite crunch och grädden samt osten gav den en rund smak. Då man får välja vilken pasta man vill äta till själva så valde vi sojabönspasta för att få den glutenfri och med högre proteinvärde. En mycket spännande pastasort som är god och med mycket tuggmotstånd.
Smak: betyg 3
Passande: betyg 5 (typisk vardagsmat som går fort och smakar bra)
Enkelhet: betyg 5 (Att koka pasta samt slänga ihop en sås är så enkelt det kan bli)