Fridaharju testar Ugnsbakad kalkonfilé


Jag kommer att gå igenom varje maträtt för sig och betygsätta dem från 1-5 i tre olika kategorier. Det är smak, hur väl de passar in för dagen (vardag) samt enkelhet gällande tillagning. 5 är hösta betyg och 1 är lägst.

Dag 1 – Ugnsbakad kalkonfilé med rostad potatis/lök och fetaost/soltorkadtomatröra

Först ut denna gång blev denna rätt. Det kändes riktigt lyxigt att få äta det här på en tisdag. Samtidigt behöver man inte tänka så då det var fågel och inte kött samtidigt som energivärdena är riktigt bra på rätten. Salladen till var toppen över i:t. fräscht och roligt att få prova kalkonfilé för den som inte gjort det, oftast är det ett prisvärt alternativ till kyckling. För att få en mer proteinrik rätt samt få mer sås kolla gärna in filmen.

Smak: betyg 3

Passande: betyg 3

Enkelhet: betyg 3 (det var ändå flera moment vilket kan kännas mäktigt för den som är ovan i köket)

Ugnsbakad kalkonfilé med rostad potatis/lök och fetaost/soltorkad tomatröra

Ugnsbakad kalkonfilé med rostad potatis/lök och fetaost/soltorkad tomatröra

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *