Frukostkasse

Frukostkasse

Med en egen framtagen musli som är ekologisk och fri från E-nummer börjar Middagsfrid leverera frukostkassar. Precis som färdiga matkassar levereras färdiga frukostpaket hem till din dörr. Fruktkassar och bakkassar är även något som du kan köpa hos Middagsfrid framöver.

Med middagsfrids egna Musli så lanserar de  härmed sin första egna produkt under eget varumärke. Den eget framtagna muslin är helt enkelt ett resultat av att Middagsfrid lyssnar på sina kunder och vill erbjuda dem det absolut bästa. Då Middagsfrid har mycket höga krav vad det gäller miljö, hälsa och kvalitet så hade de svårt att hitta någon leverantör som lever upp till deras krav, så därav kommer den egna produkten.

Så vad innenhåller då frukostkassen? Kort sagt så innehåller den Middagsfrids egna musli, ekologiska ägg, bröd, pålägg, fil och annat som behövs till veckans frukostar.

Middagsfrid vill hjälpa familjer att underlätta sina middagsbestyr och har på så sätt blivit ett företag att räkna med vad det gäller matkasseleveranser för middagar. Middagsfrid ser också gärna att vi bakar mer och lanserar därför också ett bakpaket så att du kan äta nybakt, nyttigt och gott bröd.

Som om det inte vore nog med god frukost och nybakt bröd, så erbjuder Middagsfrid även en fruktkasse som innehåller tre kilo ekologisk frukt.

Nu täcks mycket av mat- och dryckbehoven upp av våra matkasse leverantörer.

  • Matkassar för middagar – Levereras av i stort sätt alla matkasseleverantörer bland annat Middagsfrid
  • Matkassar för frukost – Levereras av Middagsfrid
  • Fruktkassar – Levereras av ett flertal företag. Bland annat Middagsfrid
  • Vinkassar – Levereras av Mathem
  • Viktminskningskassar – Levereras av bland annat Ätsmart
  • Färdiglagade GI-middagar – Levereras av GI-boxen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder