Fruktkasse

Som en variant till de populära matkassarna, så kan du nu också beställa en härlig fruktkasse som innehåller olika slags frukter för hela veckan. I en fruktkasse finns flera kilo frukt som levereras direkt hem till din dörr och du beställer den samtidigt som din matkasse. Dessutom innehåller den ofta recept och tips på hur man kan använda frukten.

Hur fungerar en fruktkasse?

En fruktkasse levereras varje vecka i form av en prenumeration, men den kan också beställas mer sällan. Alla behöver vi frukt och grönt varje dag, och en fruktkasse gör det betydligt enklare att få i sig dagsbehovet av frukt eftersom den redan finns hemma. I en fruktkasse finns olika sorters frukter som ofta varierar beroende på säsong. De är också ofta ekologiska och närodlade vilket gör dem ännu mer hälsosamma. En fruktkasse är perfekt när man ska tillaga fräscha efterrätter, pressa juicer eller bara ta ett snabbt mellanmål. All frukt för hela veckan finns redan hemma, och hela familjen kan ta för sig från fruktfatet.

Det kan ofta ta emot att handla frukt från mataffären, eftersom det lätt blir så tungt. Men med en fruktkasse som levereras direkt hem är det inga som helst problem – ta bara emot frukten vid dörren och lägg upp den direkt på fruktfatet. Frukt är nyttigt och ett perfekt sätt att hålla blodsockret på en bra nivå. En fruktkasse kan också inspirera till att laga nya desserter eller pressa nya sorters juicer och smoothies som du inte tänkt på tidigare.

När man har frukt hemma från en fruktkasse ökar chansen att man faktiskt får i sig den frukt man behöver, och det finns mängder av olika sätt att få med frukt i sitt dagliga matintag. Inspireras av broschyrerna och tipsen som kommer med en fruktkasse, och gör det till en god vana i familjen att äta frukt regelbundet för en god hälsa och en guldkant i vardagen.

Här listar vi våra favoriter, där många av matkasse-företagen faktiskt erbjuder olika matkassar 🙂

Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Kickstarta 2024 enklare, snabbare och godare!

9.9

Varierande och goda matkassar med möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny.

9.3
Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder