Frystorkadmat.se

Få 5% rabatt på hela sortimentet med vår unika rabattkod MATKASSE. Frystorkadmat.se drivs av Globisen AB med säte och lager i Älvdalen. Frystorkadmat.se är specialister på frystorkad mat och har ett stort utbud så att du ska kunna hitta det du söker till ett bra pris. Denna butik skiljer sig med andra ord från en traditionell matkasse.

Mer om Frystorkadmat.se

Du kan köpa 6 rätter och betala för 5. Leveranstiden är 1-3 vardagar och det är fri frakt på köp över 1000 kr. Annars är frakten 59 kr.

frystorkadmat.se

Frystorkadmat.se arbetar med DHL och Posten för leverans samt Payson, Visa, Mastercard och Klarna för betalning.

Bland de varumärken du kan handla här märks Katadyn, Isotsteel, Blå Band och Travellunch.

Som samarbetspartners har Frystorkadmat.se Friluftsfrämjandet och Sportfiskarna.

Du navigerar på sidan genom att välja produktkategori i vänstermenyn där du kan välja på:

  • Vattenrening
  • Frukost
  • Varmrätter
  • Desserter & Snacks
  • Termosar, Flaskor
  • Muggar, Tallrikar och bestick
  • Kök och tillbehör
  • Veckans Erbjudande

När du väl valt exempelvis varmrätter så kan du sortera på namn, stigande eller fallande pris och senast inlagd.

produkter frystorkadmat

En matkasse med recept och råvaror för hela veckan passar utmärkt till vardagslivet men det finns tillfällen när det inte passar med färskvaror. Ska du ut och vandra, eller av annan anledning spendera lång tid borta från mikrovågsugnar och kylskåp, behöver du något annat. Hos Frystorkadmat hittar du rätter med lång hållbarhet och låg vikt, perfekt för att packa i ryggsäcken. Fram tills nyligen var frystorkad mat både enformig och smaklös men ökad efterfrågan har lett till breddat utbud, bättre recept och ny teknik som bättre tar tillvara både smak och näringsvärde i torkningsprocessen. Förutom friluftsmänniskor och militärer passar Frystorkadmat även bra till så kallade ”preppers”, de som förbereder sig för en större katastrof där viktiga samhällsfunktioner slås ut. Alla rätter från Frystorkadmat har lång hållbarhet och är enkla att tillreda genom att tillsätta varmt eller kallt vatten. Fördelen framför konserver som också har lång hållbarhet är att produkter från Frystorkadmat också är lätta och kompakta.

Frystorkadmat – Sveriges största utbud för friluftsmänniskan

Företaget bakom Frystorkadmat är Globisen AB med säte i Älvdalen. Deras mål är att vara Nordens ledande aktör på marknaden. De har Sveriges största utbud av friluftsmat från märken som Blå Band, Mountain House och Real Turmat. Behöver du hjälp att hitta mat som passar just dig kan du be att få tala med deras matexpert Daniel. Han kan hela Frystorkadmats sortiment och ser till att du hittar mat du gillar. Förutom mat säljer de även utrustning för att tillreda och äta den samt vattenreningsfilter och annat som är bra att ha ute i vildmarken. Produkerna från Frystorkadmat kan levereras till hela Norden med Postnord eller DHL och betalning sker med kontokort, banköverföring eller faktura. Betalningspartners till Frystorkadmat är Klarna och Payson. Oavsett om du ska på hajk i någon dag eller ge dig ut på en veckolång vandring är det viktigt att du har med dig god, näringsrik och varierad kost. Testa Frystorkadmat du också.

 

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder