Gastroni

Gastroni.se erbjuder catering och dagliga leveranser eller enstaka utkörningar av frukost lunch, middag eller fika, oavsett om du är privatperson eller företagare. Gastroni.se har ett kostnadsfritt medlemskap och du blir automatiskt medlem genom att beställa. För varje slant du spenderar erhålls bonuspoäng som kan användas för köp samt till att ha chansen att vinna middagar eller andra trevliga priser. Än så länge kan leverans ske i Stockholmsområdet. Var du ute efter en färdigplanerad matkasse hittar du det här!

gastroni

Gastroni.se – Maten och råvarorna

Det breda utbudet av restauranger som Gastroni.se samarbetar med är unikt och gemensamt för dem alla är att de håller god kvalitet oavsett prisnivå. De är även rekommenderade av många och har en stark etablering på marknaden. För att tjänsten ska fungera är det viktigt att alla inblandade aktörer uppfyller detta. Och för att kunna hålla god kvalitet har Gastroni.se satt upp dessa riktlinjer: Att beställa mat online ska vara enkelt och utbudet ska vara brett och lättåtkomligt. Pålitlighet, beställningskvalitet och smak är viktiga aspekter oavsett vilken restaurang som valts.

Köpprocessen

I foodcourten väljer du först stad och leveransadress, för att sedan välja vilken restaurang du vill beställa catering ifrån. Fyll enkelt i vad som ska beställas, antal och gå sedan till kassan för att utföra beställningen. Efter betalning visas en beställningsbekräftelse på skärmen. Vid utkörning tillkommer en budkostnad ifall de olika restaurangerna inkluderade i beställningen ligger på avstånd från varandra. Vid avhämtning tillkommer däremot ingen extra kostnad, utan du betalar endast för maten.

Hemsidan

Gastroni.se är en enkel hemsida där du tydligt ser vilka restauranger som du kan beställa mat ifrån. För att göra det enklare för dig att hitta exakt den typen av mat du letar efter, har man valt att dela upp restaurangerna i kategorier utifrån ursprungsland eller typ av mat. Du som är företagskund kan hitta en helt egen sida med information som rör dig.

Företaget 

Gastroni.se startades för att samla flera restauranger på samma ställe och göra det enklare för personer i Stockholm att beställa sin hämtmat online. Man ville även göra det möjligt för företag att kunna erbjuda leverans av mat på ett smidigt sätt. Visionen var att skapa en webbaserad foodcourt och detta försöker företaget efterleva både genom hemsidan och de tjänster som de erbjuder.