GI-boxen

GI-Boxen erbjuder mat som underlättar för dig att äta god och hälsosam mat enligt GI-metoden. Programmet är enkelt och praktiskt. När du prenumenerar på GI-boxen får du 20 färdiglagade luncher och middagar enligt livsmedelsverkets näringsrekommendationer för god hälsa.

GI-Boxen är säkra på sitt koncept och lämnar en pengarna-tillbaka garanti vilket innebär att om du inte är nöjd med GI-boxen får du pengarna tillbaks. Genom Matkasseguidens rabattkod – matkasse – kan du få 100 kr rabatt när du blir kund.

 Matkasse+dagarPortionerRabattkodPris-Kampanjpris  
GI Boxens logotypFärdiglagade frysta GI måltider20matkasse1995-1895,

1195-1095,

695-595
Beställ här

Mer om GI Boxen

GI boxen har 10 olika rätter som är frysta och värmer i ca 6-7 minuter innan du äter dem.

GI boxen

Här kan du läsa mer om hur du registrerar dig på GI-boxen

Detta ingår i deras erbjudande:

  • Färdiglagad mat levererat hem till din dörr
  • Lunch och middag
  • Coaching dagligen via mail
  • Träningstips
  • Recept
  • Pengarna tillbaka garanti

GI-boxen passar för dig som snabbt och lätt vill gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt.

I den hektiska och stressiga vardag som många idag lever i har tjänsten där du får hem en färdigpackad matkasse med tillhörande recept blivit allt mer populär. Förutom att du sparar både tid och pengar bidrar den även till inspiration och kunskap om råvaror, hälsa och miljö på grund av att matkasseföretagen ofta lägger stor fokus på dessa områden. Även då i princip alla matkasseföretag levererar nyttig mat bestående av svenska och ofta ekologiska råvaror så är det idag många som eftersöker mat som dessutom hjälper en att gå ner i vikt.

GI-boxen levererar i följande orter:

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Uppsala

Utöver storstadsregionerna så levereras GI-boxen även till: Gävle Enköping Halmstad Helsingborg Jönköping Linköping Borlänge Sundsvall Kalmar Umeå Borås Norrköping Nyköping Staffanstorp Västerås Örebro Luleå Växjö Karlstad Sölvesborg Karlskrona

Som exempel på maträtter som GI-boxen har så kan nämnas kycklinggryta, fiskgryta, Chili con Carne, gi-köttbullar.

GI-mat har länge varit känt för att öka ditt välmående och minska din vikt. Precis som med alla dieter kan det dock vara svårt att hitta inspiration och kunskap för att laga en varierad kost och samtidigt hålla sig innanför dietens ramar. På grund av den växande efterfrågan efter både GI-mat och hemleverans av matkassar bestämde sig Ola Lauritzon för att starta företaget GI-boxen. Ola är kostrådgivaren och GI-experten som brinner för att ge människor inspiration och rätt verktyg för att lyckas med sin diet och på så sätt öka sitt välmående.

Som kund hos GI-Boxen får du varannan vecka 20 stycken frysta måltider hemlevererat till din dörr. Rätterna är noga framtagna utifrån GI-modellen för att se till att du får i dig både nyttig och god mat som även garanterat hjälper dig att gå ner i vikt och nå ditt personliga mål. Maträtterna räcker till lunch varje vardag och till middag från måndag till torsdag, i två veckors tid. Med GI-Boxen följer dessutom enkla och inspirerande recept på GI-mat som du själv kan tillaga under fredag, lördag och söndag. Inte nog med att du, hem till din dörr, får nyttig och god både lunch och middag för två veckor och dessutom recept till helgen, du får även daglig motivation och träningstips via mail, allt för att hjälpa dig och se till att du får ut så mycket som möjligt av din diet. För dig som vill bli av med några kilo eller bara är sugen på nyttiga och inspirerande maträtter är GI-Boxen helt rätt val. Unna dig och din familj lyxen att bli serverade både nyttiga och fantastiskt goda rätter varje dag och ni kommer inte bli besvikna.

Beställ GI Boxen här!