GI-Kassen

GI-Kassen är en premium matkasse där Ola Lauritzson tagit fram recept med lågt GI. Leverans sker varje söndag. När du gör din första beställning på giboxen.se får du Olas Bok ”Snabblagad GI. Via Matkasseguiden får du dessutom 100 kr extra rabatt med rabattkoden MKGSE0815. Beställ GI-Kassen här!

Matkasse+dagarPortionerRabattkodPris-Kampanjpris
gikassen logoGI Kasse 4 - dagar2MKGSE0815679-579
Beställ här
gikassen logoGI Kasse 4 - dagar4MKGSE0815899-799Beställ här
gikassen logoGI Kasse 4 - dagar6MKGSE08151179-1079Beställ här

GI-kassen

 

När du skriver in rabattkoden GIMKG100 får du både boken och 100 kr extra rabatt. Lycka till!

Beställ GI-kassen

 

Med GI-kassen kan du laga nyttiga och mättande måltider med lågt GI till hela familjen. Varje vecka får ni en matkasse levererad hem till dörren, fullmatad med enkla recept och färska råvaror. Ingredienserna är i så stor mån det är möjligt producerade lokalt, och köttet kommer alltid från Sverige. Recepten är lättlagade och varierade och innehåller långsamma kolhydrater, nyttiga och naturliga fetter samt färska grönsaker. Recepten är skapade av kostexperten och kokboksförfattaren Ola Lauritzon och alla ingredienser är dessutom näringsberäknade. Detta gör att det blir enkelt att skapa sig en översikt av vad man stoppar i sig. För den som vill äta enligt GI-modellen är denna matkasse perfekt. Du kommer också att få en hel del tid över till annat, som att till exempel umgås med familj och vänner.

Vad innehåller GI-kassen?

Du kan för närvarande välja mellan två matkassar, som båda innehåller nyttig och näringsrik mat med lågt glykemiskt index. GI-kassen innehåller ingredienser till fyra måltider för två eller fyra personer. Du får tio färdiglagade måltider som du enkelt kan värma upp när du har lite ont om tid. En perfekt lösning för den som ibland har det stressigt men som aldrig vill kompromissa med maten. GI-boxen är ett bra komplement till GI-kassen, eftersom du kan använda de färdiglagade rätterna som lunch dagen efter.

Var levererar GI-kassen?

Idag levererar GI-kassen matkassar till Stockholm, Örebro och Karlstad. Du kan enkelt söka på ditt postnummer på hemsidan, och i det fall din adress inte finns med i leveransområdet så kan du göra en intresseanmälan. På hemsidan får du också reda på hur du gör för att beställa din första matkasse och kan ta del av aktuella erbjudanden. Du har också möjlighet att se hur en vanlig vecka med GI-kassen kan se ut.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder