GI Matkasse

GI Matkasse

Det blir allt viktigare att äta nyttigt i vårt samhälle, och en av de senaste trenderna inom hälsa och mat är en GI matkasse. GI är ett sätt att äta där man tar hänsyn till matvarornas glykemiska index, som är ett slags mått på hur olika livsmedel påverkar blodsockervärdet i kroppen. Den som vill äta hälsosamt kan alltså beställa en GI matkasse som innehåller matvaror och recept som anpassats så att maten har ett lågt GI-värde och därmed kan bidra till minskad vikt och en mer hälsosam livsstil.

Testa en GI matkasse som underlättar i vardagen

Hos Gastrofy kan du plocka ihop din egna GI matkasse, eller välja någon av de förberedda varianterna!

MatkassePortionerPris - Kampanjpris
MatHem Tabell logoMathemValfritt antal150 kr i prova-på rabatt med koden NY150KR o klick på "Beställ här".Beställ här
Veckansmiddag logoVeckasmiddag2-620% på alla kassar med VMMG20 och klick på "Beställ här".Beställ här
Familyfood logoFamilyfood2-410% i rabatt plus premie värd 250 kr via unik rabattkod MATKASSEGUIDEN10 och klick på "Beställ här"!*Beställ här
*Skriv in vår unika rabattkod i textrutan "Meddelande till Familyfood", så dras rabatten av efter första köpet!

En GI matkasse innehåller generellt mindre kolhydrater än andra matkassar, och ingredienserna samt recepten planeras noga med hjälp av kockar och dietister för att rätterna ska vara näringsrika och nyttiga för hela familjen. När man ska äta på ett nytt sätt är det alltid svårt att komma in i rutinerna och kanske även tidskrävande att hitta nya recept som fungerar. Då kan det verkligen vara till stor hjälp med en GI matkasse där alla recept och ingredienser redan är planerade, så att det bara är att laga maten och sedan njuta av en god och nyttig måltid tillsammans med familjen. En annan fördel med en GI matkasse är att man själv kan välja hur ofta man vill ha den levererad. Vissa föredrar att bara få en GI matkasse varannan vecka till exempel, för att kunna laga sina egna rätter den andra veckan.

En GI matkasse gör det enklare att hålla sig i form och ha hälsan i behåll även till vardags när man kanske har bråttom att laga middag efter jobbet. Recepten är lätta att följa och rätterna går snabbt att laga. Beställ gärna en GI matkasse för 4 personer även om ni bara är 2 personer i hemmet, så får ni mat över till en nyttig lunchlåda nästa dag också.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder