Gomiddag

Gomiddag drivs vidare under varumärket Bra Mat Hemma. Läs mer om Bra Mat Hemma! Alternativt hittar du en annan matkasse här!

Gomiddag logo

 

Gomiddag matkasse

Gomiddag är den personliga leverantören som levererar färdiga matkassar med bättre råvaror direkt hem till din dörr med ambitionen att göra din vardag enklare och hälsosammare.

Gomiddag har även en GI-anpassad matkasse för den som önskar ytterligare fokus på en sundare vardag. Genom GI-meny håller man sig mättare och piggare längre, något som även bidrar till att du kan hålla koll på vikten.

Matkassarna

Gomiddag har tre olika matkassar:

  • Variation och tradition – klassisk middagsmeny för dig som vill pröva på smaker från hela världen och som gärna varvar dessa med traditionella middagsrätter.
  • GI-menyn – en GI-anpassad middagsmeny med fullkornsalternativ och andra kolhydratkällor med lågt GI. Ett utmärkt alternativ för den som vill ha ett extra fokus på en sundare vardag.
  • Barnsligt gott – en meny anpassad för familjer med mindre barn som inte ännu har fullt så utvecklade smaklökar.

Alla matkassarna kan levereras med låglaktos produkter som tillval. Du kan också välja mellan en matkasse för 2, 4 eller 6 personer (gäller ej Barnsligt Gott som endast levereras för 4 och 6 personer). Matkassarna levereras till hushåll i Stockholm- och Uppsalaområdet.

Beställ idag med rabattkoden MATKASSEGUIDEN och få 150 kronor i rabatt på din första beställning!

Matkassen med bättre råvaror

Gomiddag strävar efter att leverera god och näringsrik mat gjord på de allra bästa råvarorna. Därför levereras alltid färsk fisk, fågel och kött.  Kött och fågel har alltid svenskt ursprung. 20 – 30 % av varorna i kassen är ekologiska, kravmärkta eller närproducerade. Självklart levereras även färska säsongsanpassade grönsaker och annat gott som är aktuellt för årstiden.

Beställ idag med rabattkoden MATKASSEGUIDEN och få 150 kronor i rabatt på din första beställning! 

Matkassen med ett flexibelt leveranssätt

Maten levereras i kylväska för att du som kund inte ska behöva vara hemma när maten kommer. Du behöver därför inte anpassa dina tider till Gomiddags tider vilket ytterligare förenklar vardagen. Kylväskan hämtas sedan tillbaka vid näst leverans, ett enkelt miljösmart utbytessystem

Recepten

Gomiddag har en egen dietist som komponerar och sätter samman recepten. Det gör att du inte bara får mat som smakar bra utan som också är näringsberäknad och väl genomtänkt för att göra din vardag hälsosam.

Majoriteten av rätterna tar max 30 minuter att tillaga, oftast kortare.

Om du köper någon av Gomiddags matkassar kan du som komplement också köpa Ola Lauritzsons GI-box.

Välkommen som kund!

Beställ idag med rabattkoden MATKASSEGUIDEN och få 150 kronor i rabatt på din första beställning!

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder