Gott Nytt År!

2011 utsåg HUI matkasse till årets julklapp. Det går även bra att ge bort matkasse i andra sammanhang så som födelsedagspresent, farsdagspresent, morsdagspresent, bröllopspresent och namnsdag. Detta är positivt då fler får upp ögonen för möjligheten att testa matkassar med färdiga recept hemlevererat till sin dörr.

Att Handelns Utredningsinstitut utsåg matkassen till årets julklapp har med stor sannolikhet lett till att detta har inhandlats som julklapp av många och många nya familjer har fått möjligheten att testa matkasse hem till dörren.  Det positiva med att ge bort en matkasse i present eller julklapp är att vi behöver äta varierad och nyttig kost så på ett eller annat sätt så fyller man ett behov hos den person som mottar gåvan.

Om du som många andra har som nyårslöfte att träna mer och äta nyttigare och bättre så är det bara att testa att beställa en matkasse. De håller hög kvalitet på råvaror och recept.

Utnämningen till årets julklapp har hjälpt folk att förstå att det faktiskt går att ge bort matkasse som gåva för olika tillfällen och det finns flera olika exempel på tillfällen på när det är bra att ge bort och hur mycket. På Linas Matkasse är det möjligt att ge bort vilket belopp som helst vilket leder till att det är du som bestämmer och sätter gränser, men nedan är ett antal exempel och alternativ.

  • Namnsdag – Ge bort 100 kr som kan användas tillgodo på en matkasse
  • Födelsedag– Ge bort en 3-dagarskasse för 299 kr  (*549 kr) – Klicka här!
  • Födelsedag – Ge bort en 5-dagarskasse för 499 kr (749 kr) – Klicka här!
  • Födelsedag– Ge bort 2 veckors matkasse för 1248 kr (1498  kr) –Klicka här!
  • Bröllopspresent – Ge bort matkasse i ett kvartal för 4494 kr. 6 matkassar som levereras varannan vecka under ett kvartal – Klicka här!

*Belopp inom parantes är det belopp du ska ge bort om du vet att mottagaren redan är kund  hos Linas Matkasse

Som ni märker är alternativen många och du vet bäst vad din vän eller släkting är i behov av. Linas Matkasse erbjuder även fruktkassar så varför inte lägga på det i beloppet du ger bort.

Att beställa presentkort på Linas Matkasse är enkelt. Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du igång. 

Här kan du läsa mer om hur du gör för att beställa Matkasse som present – Klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder