Grillkasse

Nu är det vår -och sommartid vilket innebär att det är dags att ta fram grillen. Middagsfrid har god förståelse för vad vi kunder vill ha och levererar en Grillkasse. Du får 4 inspirerande grillrecept med råvaror levererat hem till din dörr. Varje recept och middag är avvägt så att det räcker till 4 personer. Som vanligt baseras recepten och råvarorna i så hög grad som möjligt på färska råvaror av högsta kvalitet. Råvarorna är efter säsong och består av minst 25% ekologiska råvaror. Middagsfrid har gjort grillkassen i två utföranden. Den ena innehåller många rätter som även barnen gillar och den andra grillkassen tar lite större utsvävningar vilket ger mer utrymme för inspiration.

Middagsfrid erbjuder sedan en bra tid tillbaks den traditionella middagsmatkassen där du får 3- eller 5 middagar levererade för 4 personer hem till din dörr. Du får recept och råvaror och du tillagar själv. Beställ Middagsfrids Matkasse här!

Grillkassarna ser likadana ut under hela sommaren och du kan beställa dem så många gånger du önskar. Det är inget abonnemang på dem.

Grillkassen levereras under veckorna 20 till 35 vilket är på ett ungefär från mitten av maj till och med slutet av Augusti. Leveransen kommer på Söndagar, Måndagar och Tisdagar. Beroende på var du vill ha din grillkasse levererad så får du leveransen på olika dagar.

Innehåll Grillkasse 1 – Barnens Favoriter!

Grillkasse 1 passar både vuxna och barn och innehåller en del klassiker så som ost- och baconburgare, grillade kycklingfiléer med majskolvar, Coleslaw och mycket annat gott. Råvarorna som levereras är av hög kvalitet och är mycket bra lämpade för grillning. Nedan ser du vad grillkasse 1 innehåller för recept:

Recept 1: Klassiskt Ost- och Baconburgare på surdegsbröd och hemmagjord Coleslaw.

Recept 2: Laxkotletter med grillade grönsaker på spett, färskpotatis och kall gräslökssås

Recept 3: Halloumi grillad på medelhavssallad med söta tomater, nektariner och persilja

Recept 4: Yoghurtmarinerade filéer med grillad majs, bacon- och avocadosallad

Grillkasse

Innehåll Grillkasse 2 – Inspireras av spännande tillbehör!

Grillkasse 2 bjuder på mycket inspiration! Här bjuds bland annat på melonsallad, myntasås och regnbåge i foliepaket. Den här grillkassen är perfekt för dig som är en van grillare som söker inspiration och idéer på annorlunda och nya grillrätter att tillaga. Grillkasse två bjuder på mycket färger och goda smakkombinationer med som vanligt från Middagsfrid hög kvalitet på råvarorna.

Recept 1: Regnbåge i foliepaket med kokt färkpotatis, färsk dill, citron och romsås

Recept 2: Kryddig kycklingbricka med färskpotatissallad på ruccola, rädisor och päron

Recept 3: Wraps med grillad halloumi, rostad paprika, zucchini och hemmagjord hummus

Recept 4: Melon- och fetaostsallad med chili, mynta, oliver och hel fläskfilé med rostad potatis

Grillkasse

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder