Gröna kassen

Gröna kassen – vegetarisk och ekologisk mat direkt till dörren

gronakassen

Gröna kassen är matkassen för dig som vill börja äta mer vegetarisk och ekologisk mat, utan att behöva kompromissa med smakupplevelsen. Grundarna av Gröna kassen, Hubbe och Kina, har båda en bakgrund inom livsmedelsbranschen och bestämde sig för att skapa en matkasse som uppfyller deras höga krav på miljömässig hållbarhet. Eftersom vegetarisk kost påverkar miljön i långt mindre utsträckning än kött och andra animaliska produkter, är samtliga ingredienser i matkassen vegetariska. Detta är inte bara något som är positivt för miljön, utan också ett sätt att skaffa sig en sundare livsstil. Recepten och ingredienserna är omväxlande och håller hög kvalitet, och den som tror att vegetarisk mat ofta är tråkigare än animalisk kommer snabbt att byta uppfattning.

Gröna Kassen har ett starkt miljöfokus och använder oss i så stor utsträckning som möjligt av ekologiska, närodlade och rättvisemärkta varor. Matkassarna är 100 % vegetariska och innehåller minst 90 % ekologiska varor.

MatkassePortionerRabattkodPris-Kampanjpris
5-dagarskassen4MKG10895-806*
4-dagarskassen4MKG10795-716*
3-dagarskassen4MKG10695-626*
Glutenfri 4-dagarskassen4MKG10795-716*
Glutenfri studentkasse / enpersonshushåll, 4 dagar1MKG10250-225*

Vad innehåller Gröna kassen?

Matkassen från Gröna kassen finns att beställa för tre, fyra eller fem middagar och recepten byts ut varannan vecka. Du kommer att få se många olika typer av proteiner och fetter från till exempel nötter och baljväxter, liksom massor av spännande grönsaker och frukter. Köttet är utbytt mot vegetariska alternativ som tofu och soja, liksom olika burgare och korvar som tillverkats av grönsaker. Mejeriprodukterna är baserade på havre och soja.

– Matvaror och recept för 4 personer (1 person för studentkassen/enpersonshushåll)

– Minst 90 % ekologiska varor (i snitt 95 %)

– Ägg- och mjölkfria matkassar

– Leverans varje vecka

– Kassarna levereras till din dörr i kylbil

– Möjlighet att välja glutenfri kasse

Gröna kassen levererar i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Med färdigplanerade matkassar slipper du arbetet med att planera och handla mat och får mer tid över till dig och din familj – enkelt, smidigt och bekvämt!

grona_kassen

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder