Hälsokassen

Denna tjänst är för tillfället pausad. Vill du ha en matkasse som är fokuserad på hälsa kan du se tillgängliga matkassar här!

Hälsokassen har lagt mycket energi på att ge dig som kund ett nyttigt alternativ. De räknar omsorgsfullt ut hur mycket protein, kolhydrater, fibrer och fett som ingår i varje recept för att du ska ha koll på exakt vad du äter. Denna information är lätt att ta del av i en ruta vid sidan av recepten som följer med i kassen. Hälsokassen är ett bra val för dig som vill ha koll på exakt vad du får i dig. Hälsokassen har redan gjort uträkningen åt dig, ned till minsta decimal. I Hälsokassen ingår alltid minst ett vegetariskt alternativ bredvid de kyckling- och kötträtter som finns att välja bland. Alla recept är testade för att gå kunna tillagas på minimal tid – Hälsokassens måltider går att göra på mellan 20 och 40 minuter. De följer Livsmedelsverkets rekommendationer i att man ska äta cirka 500 gram grönsaker och frukt per dag. Detta mål uppfylls i alla recept, kanske i form av en färsk sallad bredvid en god lasagne eller varför inte krossade tomater i en gryta? Ett bra alternativ både för singelhushållet och småbarnsfamiljen.

Hälsokassen tänker på världen

Hälsokassen vill bidra till en friskare värld. Det målet kan långsamt nås genom att helt enkelt äta nyttigare och tänka på vad man stoppar i sig. Minst 10% av Hälsokassens varor är ekologiska. Förutom vardagsmaten vill Hälsokassen hjälpa till på flera sätt. Därför skänker de en del av sin vinst till Barncancerfonden. Hälsokassen är ett alternativ för dig som vill göra ditt eget liv bättre och ha chans att påverka andras. Hälsokassen har ofta prova på-erbjudanden för att du lätt ska kunna testa deras olika kassar. Förutom den klassiska veckokassen finns även familjekassen som innehåller mer barnvänlig och lättlagad mat. En sak tummar Hälsokassen aldrig på – det är alltid minst 500 gram grönsaker och frukt i varje recept. Få en god livsstil med Hälsokassen.

 

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder