handla24

Detta är ett gammalt koncept för matkassar som inte längre är tillgängligt.

Ett näthandelskoncept från Ica handla24.se. Det är utvecklat för att Ica handlare ska ha ett verktyg att använda om de vill bedriva handel av mat på nätet. Konceptet är utvecklat av Ica handlare för Ica handlare. ICA Parken i Örebro som omsatte 20 miljoner kronor på näthandel av mat under 2010 och har en försäljningsprognos på 22 miljoner för 2011 ligger bakom utvecklingen av det här konceptet.

När du handlar på handla24.se så erbjuds du samma sortiment som ICA butikerna och du får även poäng på ditt ICA kort när du handlar. Även rabbaterna är desamma när du handlar online som i butik. Skillnaden är såklart att du handlar hemma i ditt vardagsrum framför datorn. Varför inte lägga till lite skönt musik och en kopp te eller ett glas vin i handen.

Handla24.se erbjuder två kassar:

  1. Middagskasse för 695 kronor
  2. Middagskasse Låglaktos 695 kronor

När du handlar din första kasse får du 200 kr rabatt på så du betalar endast 495 kronor för den. Rabatten dras av i kassan och ordinariepriset kommer att visas på din order.

Handla24 erbjuder matkassar eller som de kallar det för Middagskassar. De erbjudar 5 middagar för 4 personer och de samarbetar med kocken och diplomerade kostrådgivaren Pål Björdin för att kunna hålla hög kvalitet på innehåll och smak på middagskassarna.

Du bestämmer hur ofta du vill ha leverans och får sedan råvaror hemkörda till din dörr med recept på maträtter att tillaga.

På handla24 lägger du enkelt din order och går till kassan där du kan betala med ditt ICA kort, Visa/Mastercard eller faktura Klarna.

Liksom de flesta matkassarna så behöver du ett visst bas sortiment av kryddor och basvaror. Givetvis behöver du också kastruller, stekpannor, knivar, måttsats, durkslag, rivjärn med mera.

Även artiklar så som olivolja, socker, salt peppar med mera behöver du ha hemma.

Här kan du läsa mer om vilket bassortiment som handla24 rekommenderar – Klicka här!

Här kan du läsa mer om vilka orter handla24 finns i – Klicka här!

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder