Hej Frukost

Hej Frukost kommer att utföra sin sista leverans 26:e April 2014 och därefter göra ett uppehåll på obestämd tid. Du hittar flertalet företag som levererar matkasse hos oss.

Du får 40% rabatt på din första order hos Hej Frukost när du beställer via Matkasseguiden – Klicka här för att beställa. För att få rabatten klickar ni er till Hej Frukost via någon av våra länkar alternativt anger rabattkoden ”matkasseguiden”i fritextsfältet när du gör ditt köp. Lägg din order senast klockan 13:00 på torsdagar och du får din beställning hem till din dörr senast klockan 07:00 på lördagsmorgonen.

Rabatt på Hej Frukost

De flesta matkassar på marknaden idag levereras veckovis på abonnemang. Med Hej Frukost – hejfrukost.se erbjuds du en bra flexibilitet då du kan beställa på torsdagen och få leverans på lördagsmorgon. Utbudet är relativt enkelt bestående av bröd, bullar, musli och juice vilket såklart underlättar snabba leveranser. Brödet levereras i samarbete med bageriet Dessert och choklad Stockholm.

Här ser du ett urval av vad du kan beställa hos Hej Frukost:

Urval HejFrukost

Mer om Hej Frukost

Hej Frukost startades 2013 efter vetskapen att det är uppskattat att få färskt bröd levererat hem till sin dörr som många skolklasser och fotbollslag gjort länge.

Natten mellan fredagen och lördagen hängs en påse på din dörr med de varor du beställt. Du får påsen hängd på din dörr senast klockan 07:00 på lördagsmorgonen.  Det går att beställa hemleverans av nybakat och färskt surdegsbröd, färskpressad juice, kanelbullar och en rad andra produkter.

Hej Frukostlevererar till Stockholms innerstad samt till lägenhetsadresser i närförorter som Solna, Lidingö, Hammarby, Gröndal och på Essingeöarna. För dig som vill handla, men inte innefattas av deras leveransområde kan göra en anmälan på deras sajt så får du meddelande när de öppnar upp för leverans i ditt område.

Om du har gjort en beställning som inte kommit fram kontaktar du hejfrukost.se på [email protected].

Du betalar utöver priset för det du beställer 25 kr per påse. En påse kan innehålla 2kg.

Du ska senast boka på torsdagen före klockan 13.00 för att hinna få leverans.

Du kan betala med kort vid beställning på hejfrukost.se.

Brödet som levereras bakas sent på fredagen så att det ska kunna levereras till dig under lördag natt och morgon.

På menyn står bland annat:

  • Surdegsfralla
  • Danskt rågbröd
  • Gotlandslimpa
  • Frukt- och nötbröd
  • Äppelbröd
  • Nypressad juice
  • Nyrostad musli
  • Kanelbulle
  • Kardemummabulle
  • Brioche

 

De tre grundarna Johan Uddenberg, Nadra Mechouk och Christopher Bocker samarbetar med Desert och Choklad Stockholm och Premos tidningsutdelare.

AB Hej Frukost har sin adress på Upplandsgatan 29.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder