HelloFresh

Du kan då spara upp till 1 395 kr på dina 5 första matkassar. De flesta vill äta nyttigt, men det är svårt att lägga om gamla vanor. HelloFresh är företaget som levererar en ny livsstil direkt till dörren i form av en matkasse. Från och med 2019 levererar HelloFresh i Sverige. Du behöver inte vara orolig att du ska få recept som inte faller dig i smaken. De låter dig välja bland deras smaskiga recept och levererar sedan din egen kulinariska matkasse direkt till din dörr. De har utvecklat det perfekta konceptet för dagens stressiga samhälle. Nu finns det inte längre en ursäkt att inte kunna äta nyttigt. Du väljer bland recepten och lagar maten. Företaget ger dig inspirationen och de högklassiga råvarorna.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Kickstarta 2024 enklare, snabbare och godare!

9.9

Välj mellan 15 inspirerande recept varje vecka och få allt du behöver för ditt kulinariska äventyr levererat till din dörr.
Alla ingredienser kommer i exakta mängder så att du kan laga dina middagar snabbare – med mindre matsvinn. Och självklart kan du pausa eller avsluta när du vill, vi har ingen bindningstid.
Ta första steget mot en enklare vardag med mindre svinn och spara upp till 1 395 kr på dina fyra första kassar!

HelloFresh lättlagade och nyttiga recept

Företaget grundades 2011 i Tyskland och är i dag verksamma på tre kontinenter. Att recepten går hem hos så många beror på den stora bredden de erbjuder. Företaget har låtit sig inspireras av flera olika länder vilket märks bland deras stora variation av recept. Du hittar allt från svensk mat till japansk. Affärsidén är väldigt enkel; de vill ge dig möjligheten att äta och laga nyttig mat. HelloFresh har lättlagade recept som inte ska ta mer än en cirka en halvtimme att laga. Stort fokus ligger idag på att vi måste minska köttkonsumtionen, både för den egna hälsan, men även för klimatet. De har därför även massor av vegetariska rätter. Du bestämmer vad du vill äta och de sänder dig en matbox med de ingredienser som behövs. HelloFresh samarbetar med flera välkända kockar, bland annat den engelske kocken Jamie Oliver, och menyerna är väl komponerade. Råvarorna är omsorgsfullt handplockade och leverantörerna noga utvalda. Från bonden, till slaktaren eller fiskaren. Mat som är omsorgsfullt framtagen smakar helt enkelt bättre. Hela kedjan är väl genomtänkt och hemleveransen sker utan extra kostnad varje vecka. HelloFresh gör vardagsmaten betydligt roligare samtidigt som den både är inspirerande, fräsch och nyttig.

Här kan du se respektive lands hemsida för HelloFresh:

  • Tyskland: www.hellofresh.de
  • USA: www.hellofresh.com
  • Nederländerna: www.hellofresh.nl
  • Australien: www.hellofresh.com.au
  • Storbritanien: www.hellofresh.co.uk
  • Belgien: www.hellofresh.be
  • Österrike: www.hellofresh.au
  • Schweiz: www.hellofresh.ch

Hello Fresh

 

 

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder