Hemköps Matkasse

Nu kan du beställa Hemköps Matkasse med leveranser av färdigplanerade matkassar levererade direkt till din dörr. Hemköps matkasse är prisvärda och du får 200 kr rabatt på den första beställningen. Hemköp har även en matbutik på nätet där du kan välja mellan att beställa maten direkt hem för 20 kr eller hämta upp kassen i butiken.

Hemköps Matkasse är en färdigplanerad matkasse innehållandes goda råvaror och inspirerande recept som passar hela familjen. Matkassarna levereras just nu mellan Sundsvall och Linköping samt Stockholmsområdet. Fokus ligger på prisvärda matkassar med många ekologiska matvaror.

3 bästa alternativen

Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Kickstarta 2024 enklare, snabbare och godare!

9.8

Varierande och goda matkassar med möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny.

9.4

Hemköps matkasse har tre olika inriktningar. Vardagskassen, barnkassen och vegetarisk matkasse. De två första kostar 695 kr och den senare 595 kr. Vardagskassen och barnkassen går att få som laktosfria med ett tillägg på 30 kr så priserna då blir 725 kr. När du gör din första matkassebeställning från Hemköp får du 200 kr rabatt på den första leveransen.

Det kan ibland vara svårt att få vardagen att räcka till alla sysslor som behöver göras, och det är även lätt att inspirationen för matlagning tryter på vägen dit. Upptäck Hemköp Matkasse, som utvecklats för att göra det lättare för kunder att laga goda och hälsosamma måltider till både frukost, lunch och middag – utan att behöva tänka och planera inköp eller recept på egen hand. Hemköp Matkasse är genvägen till en vardag bestående av mindre stress och mer bra mat med färdiga prisvärda matkassar som levereras direkt hem till dig. Beställ Hemköp Matkasse enkelt på nätet och få mycket god mat för pengarna, njut av fantastiska måltider lagade med hjälp av lätta och spännande recept och bra råvaror.

Hemköps Matkasse – Maten och recepten

Sortimentet i Hemköps Matkasse och i butikerna fokuserar på kvalitetsråvaror och vardagliga basvaror som gör det enkelt för kunden att finna matinspiration till både helg och vardag, med hälsosam mat till vettiga priser. Personalen arbetar ständigt mot att leverera kvalitetsmat till kunderna, med god service och ett personligt bemötande.

Hemköps Matkasse erbjuder bland annat en vardagskasse som innehåller middagar för en normalstor familj med fokus på traditionella rätter men även på matlagning som ger ny inspiration i vardagen. För dem som har lite yngre barn i familjen finns en matkasse anpassad för barnfamiljer. Recepten är enkla och snabba med råvaror och smakkombinationer som barn tycker om. Äter du inte kött eller vill minska ner på köttkonsumtionen finns dessutom en vegetarisk matkasse innehållande mycket grönsaker och läckra recept till både helg och vardag. Förekommer det laktosintolerans hos dig eller i familjen finns laktosfria kassar att beställa hem. Där ligger fokus på nyttiga och goda måltider tillagade med laktosfria ingredienser.

Hemköps arbete med hållbarhet

Hemköp strävar inte bara efter att få sina kunder att äta bra. Man försöker även anpassa sortimentet och recepten efter säsong, allt för att den bästa smakupplevelsen och de bästa priserna ska kunna vara möjliga. Att äta mat som hör årstiden till är ett sätt att medvetet göra ett val i riktning mot bättre hållbarhet, vilket ligger i linje med Hemköps mål om att alltid arbeta mot att leverera matvaror som både är hälsosamma och tar hänsyn till djur- och växtriket.

Att alltid ha miljö- och hållbarhetsfrågor i bagaget när man utvecklar och driver en verksamhet framåt är väldigt viktigt för framtiden och för att säkra ett fortsatt utbud av varor. Det gäller att ha ett ansvarfullt förhållningssätt i allt man gör och hela tiden sträva mot förbättring på olika plan. Detta är en viktig del av Hemköps arbete med livsmedel, vilket är i linje med de stadgar som finns i FN:s definition av vad hållbar utveckling är.

Köpprocessen

För att kunna beställa och betala för din matkasse behöver du registrera dig som kund på Hemköps hemsida. Detta gör du genom att uppge dina personuppgifter och skapa en inloggning. Betalningen sker sedan beroende på vilket betalmedel du valt. Men du kan välja att betala med kort, via faktura eller genom ditt Hemköp Betalkort. Det finns även ett alternativ att göra en mobil betalning genom den mobila betallösningen Seqr.

Leverans sker sedan efter ett givet schema och du får dina matkassar direkt till den adress som du uppger när du skapar ditt konto hos Hemköp. Än så länge levereras Hemköps matkasse till utvalda områden. Men man satsar på att kunna leverera till hela Sverige framöver.

Hemsidan

På Hemköps vanliga hemsida kan du göra din beställning av någon utav matkassarna som företaget erbjuder. Du kan även läsa mer om varje enskild matkasse och ta dig en närmare titt på de olika menyerna. Väljer du att klicka dig in på menyerna får du alla de recept som kommer att skickas till dig med din matkasse. Där kan du även se kommande veckors menyer. För att förenkla för dig i din vardagsplanering kan du även läsa på hemsidan vilka produkter du bör ha hemma redan för att laga de recept som du får i matkassen.

Företaget

Dagligvarukedjan Hemköp tillhör Axfood-koncernen och har sina butiker i de mer centrala positionerna i städer eller bostadsområden runt om i landet. Hemköp är en av de största matvarukedjorna i landet och arbetar aktivt för att erbjuda sina kunder ett brett sortiment av varor till pressade priser och för att få alla att uppskatta mat och matlagning.

Hemköp har en hållbar matfilosofi som innebär att man vill skapa matglädje i vardagen och erbjuda ekologiska varor samt minimalt med frysta produkter. Denna filosofi har man tagit med sig vid lanseringen av matkassetjänsten.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder