ICA Matkasse Rabattkod

ICA Matkasse Rabattkod – Få en fantastisk rabattkod idag

I takt med att den svenska matkassemarknaden växer och blir större gör också utbudet av olika leverantörer det och vi hittar ständigt nya alternativ för våra hemleveranser av mat. Ett alternativ som växt sig allt mer populärt på senare tid är ICA:s färdigkomponerade matkasse och vi tänkte därför kolla lite närmare på deras erbjudande i denna artikel.

ICA Matkasse – Matkasse

ICA:s matkasse levererar ett koncept som vana prenumeranter kommer att känna igen från andra leverantörer: färdigkomponerade menyer med olika teman och leveranser direkt hem till dörren. Bland valen hittar vi bland annat klimatsmarta alternativ, recept som är snabba att laga och familjeanpassade måltider där även barnen kan vara med i köket.

Beroende på vilken kasse du väljer finns den tillgänglig för antingen två eller fyra personer (eller så många som sex, med familjekassen) och levereras tre, fyra eller fem dagar i veckan.

ICA Matkasse Rabattkod

För- och nackdelar – ICA Matkasse Recension

Vi ska börja med att kolla på de för- och nackdelar som normalt kommer med en Matkasse från ICA och varför du bör överväga en.

Fördelar

 • Stor variation av recept – När du prenumererar på ICA:s matkasse får du varje vecka möjligheten att välja från ett stort utbud av recept som kommer passa hela familjen.
 • ICA Kidz Day – Försöker du få dina barn att vara mer inkluderade i matlagningen passar familjekassen med sin Kidz Day – då receptet för dagen är så pass enkelt att det kan lagas av barnen – perfekt för dig
 • Förmånligt välkomsterbjudande – ICA ger i skrivande stund alla nya kunder rabatt då de blir prenumeranter och du betalar därför endast 299 kr för din första leverans (ord. pris 529–759 kr).

Nackdelar

 • Begränsade alternativ för allergiker – Är du laktos- eller glutenintolerant så är inte samtliga kassar anpassade för detta. Det finns dock normalt minst ett alternativ att tillgå bland deras menyer.
 • Ingen vegansk meny – Är du en riktigt grönsaksätare och behöver undvika alla djurprodukter finns det tyvärr inget alternativ för detta.

ICA Matkasse Rabbatkod

I skrivande stund ger ICA alla nya kunder ett rabatterat pris på deras första matkassar. Med denna rabatt kostar därför din första matkasse endast 299 kr innan den går tillbaka till sitt ordinarie pris på 529–759 kronor i veckan.

ICA Matkasse Meny

Vi ska nu titta lite närmare på ICA:s menyer och hur de är uppdelade

 • ICA:s matkasse, Klimat – ICA:s Klimatmeny är anpassad för fyra personer och inkluderar recept som tagits fram på ett klimatsmart vis. Varje kasses är därför helt fri från rött kött och innehåller i snitt ca 0,5 kg CO2-ekvivalenter per portion.
 • ICA:s matkasse, Enkla veckan – ”Snabb mat, inte snabbmat” är denna kasses slogan och innehåller recept som hjälper din familj att sätta middagar på bordet snabbt.
 • ICA:s matkasse, Familj – Är anpassad för familjer med barn och kan beställas för upp till sex personer åt gången. Varje vecka inkluderas ett Kidz Day-recept som du kan laga tillsammans med dina barn.
 • ICA:s matkasse, Vego – ICA:s vegetariska meny är fullproppad med recept utan kött. Varje vecka skickas därför tre smarriga recept med allt från vegokebab och cashewlasagne, till pumpacurry med grönkål och lime.
 • ICA:s matkasse, Bistro – ICA:s bistrokasse avser att sätta extra guldkant på vardagen genom att inkludera råvaror av högsta kvalitet och den avslappnade känslan av ett franskt café!
 • ICA:s matkasse, Inspiration – Inspirationskassen är till för de som önskar lite mer spänning i sin vardag och här hittar du därför i regel mer nymodiga recept där ICA:s kockar på riktigt tagit ut svängarna! 

ICA Matkasse Pris

Sen måste vi såklart även kolla på priserna och med ICA:s matkasse ser prisfördelningen ut på följande vis för de olika menyerna:

Klimat Enkla vardagen Familj Vego Bistro Inspiration
Introduktionspris* 299 kr 299 kr 299 kr 299 kr 299 kr 299 kr
Ordinarie pris 769 kr 619 kr 579 kr 579 kr 529 kr 669 kr

*Gäller enbart för nya kunder och deras första leverans av matkasse ICA Matkasse Rabattkod

Hur man använder en ICA Matkasse Rabattkod

Just nu får alla nya kunder rabatt på sin första matkasse när de börjar prenumerera med ICA. Allt du behöver göra är att välja din kasse från deras meny och sen tillämpas rabatten automatiskt när du går till kassan.

Slutsats – ICA Matkasse Rabattkod

Som du kan se så finns det en massa spännande alternativ i ICA:s matkasse och med ett så pass förmånligt välkomsterbjudande är det också tillgängligt för alla som vill prova på. Så vad väntar du på? Knip ditt välkomsterbjudande idag och se vad familjen tycker om en matkasse från ICA!

Vanliga frågor och svar om ICA:s matkasse

 • Är det prisvärt med en matkasse?

När du beställer en matkasse gör du oftast det eftersom det underlättar i vardagen men en annan anledning är även att det ofta också blir billigare. Detta är eftersom innehållet i en matkasse är noggrant beräknat och du undviker därför enkelt att en massa mat blir liggandes och får slängas.

 • Vilken matkasse är mest prisvärd?

Bland alla alternativ på den svenska matkassemarknaden är ICA ett av de allra mest prisvärda. Som ny kund får du din första kasse till ett rabatterat pris på 299 kr och även till ordinariepris (529-729kr/vecka) är ICA:s en av de mest prisvärda kassarna på marknaden.

 • Är ICA:s Matkasse fylld med nyttig mat?

ICA:s matkasse är fylld med svenska och importerade råvaror av hög kvalitet och i mest möjliga mån även ekologiska. Matkassen Inspiration innehåller alltid ekologiska råvaror.

 • Hur mycket kostar ICA:s Matkasse per månad?

ICA:s matkasse kostar mellan 529-729kr/vecka, vilket ger ett ungefärligt pris på 2116–2916 kr per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder