ICAs Matkasse

ICAs Matkasse har många fördelar. Eftersom den finns att hämta i ICAs butiker är chansen stor att du har tillgång till matkassen även då du bor på en liten ort där de andra matkasseföretagen inte levererar. Vissa ICA-butiker som har den färdiga matkassen erbjuder hemkörning av matkassen till sina kunder.

På ICAs hemsida kan du enkelt se exakt vilka ICA-butiker runt om i landet som har den färdigplanerade matkassen till försäljning. Du får tillgång till menyerna till matkassarna två veckor i förväg för att underlätta dina matplaner enkelt och effektivt. Du får dessutom ICA poäng på dina köp!

MatkassePortionerRabattkodPris-Kampanjpris
ICA Matkasse LoggaFamilj, 3 dagar4Behövs inte495-299*Beställ här
ICA Matkasse LoggaFamilj, 3 dagar6Behövs inte559-399*Beställ här
ICA Matkasse LoggaFamilj, 5 dagar4Behövs inte619 -399*Beställ här
ICA Matkasse LoggaVego, 3 dagar4Behövs inte539-299*Beställ här
ICA Matkasse LoggaInspiration, 3 dagar4Behövs inte539-299*Beställ här
ICA Matkasse LoggaInspiration, 4 dagar4Behövs inte649 - 399*Beställ här
ICA Matkasse LoggaInspiration, gluten- och laktosfri, 3 dagar4Behövs inte539-299*Beställ här
ICA Matkasse LoggaBistro, 2 personer2Behövs inte429 - 299*Beställ här
*gäller utvalda butiker
När du köper matkasse får du ICA poäng. Du kan pausa genom att meddela 8 dagar innan leverans.

För att se vilka priser som gäller i just din butik och ort slår du in ditt postnummer här hos ICA.

ICA Matkassen kommer i flera olika utföranden och det finns därför en matkasse som passar de allra flesta. Inspirationskassen är anpassad för de matintresserade finsmakarna som tycker om att uppleva nya smaker, lära sig mer om kryddor och råvaror och heller inte är rädda för att prova på nya rätter. Inspirationskassen 3-dagars finns även som gluten- och laktosfri version. Recepten är desamma som i den vanliga matkassen men med gluten- och laktosfria alternativ på bland annat bröd- och mejeriprodukter. ICA Matkassen Bistro är det perfekta alternativet för den mindre familjen samtidigt som Familj, såklart, är för familjen där maträtterna går snabbt att laga och dessutom innehåller många barnvänliga råvaror.

  1. Läs mer om ICAs Matkasse på din ort
  2. Här kan du läsa hur registreringsprocessen för ICA Matkasse går till
  3. Läs mer om specialkassar från ICAs matkassar

Bakom alla ICAs Matkassar står ett team av professionella kockar. Tillsammans tar de noggrant fram recept och veckomenyer, provlagar alla rätter för att säkerhetsställa att de både är goda och lagom stora innan de förtjänar en plats på de fina receptkorten som läggs i kassen. Recepten är dessutom näringsberäknade (utifrån de nordiska näringsrekommendationerna) och följer tallriksmodellen i enlighet med ICAs policy att följa Livsmedelverkets rekommendationer. Över veckan ger ICAs matkasse dig därför en bra balans av både energi och näringsinnehåll. Eftersom endast de bästa råvarorna duger för ICAs Matkassar och kunder väljs alla råvaror noggrant ut med både pris, kvalitet och fokus på årstid i tankarna. Många råvaror är ekologiska och de allra flesta är självklart svenska.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder