ICA Specialkassar

ICAs Matkasse har ett alternativ som är gluten- och laktosfritt. Det är Inspirationskassen i 3-dagarsutförandet som finns som gluten- och laktosfri matkasse.

MatkassePortionerRabattkodPris-Kampanjpris
ICA Matkasse LoggaInspiration, gluten- och laktosfri, 3 dagar4539
*gäller utvalda butiker

ICA har sedan början på 1900-talet, dock då under annat namn, försett svenska folket med ett brett sortiment av bra matvaror. Tack vare koncernens gedigna erfarenhet av människors olika behov, preferenser och önskemål vad gäller råvaror och produkter är det en självklarhet för företaget att hela tiden uppdatera och anpassa sortimentet efter just kundernas önskemål.

När ICA för bara några år sedan valde att haka på trenden med färdigpackade och planerade matkassar så var det därför självklart att ta fram ett antal olika, specialanpassade, matkassar för att möta kundernas behov, oavsett allergier, smakpreferenser eller ekonomisk situation.

De olika versionerna av ICA Matkassen finns både som 4- och 3-dagarskassar för att på så sätt passa in i allt fler av kundernas vardagar och veckoscheman.

ICAs Matkasse – Familjekassen, är den perfekta kassen för familjer som vill spara både tid och pengar. Familjekassen består av enkla maträtter främst med färska råvaror men kan även innehålla halvfabrikat för att hålla nere kostnaderna samt göra rätterna mer snabblagade. Maträtterna är dessutom framtagna för att vara vänliga mot barnen i familjen. I Familjekassen hittar man recept på såväl enkla rätter som köttfärsås och spagetti som mer spännande rätter och smaker med inspiration från alla världens hörn. En perfekt kasse för familjen som hellre lägger pengar på annat än mat men ändå lägger stor vikt vid en bra och varierad kost är.

Hittade du inte den matkasse du sökte kan du hitta fler alternativ på vår startsida.

Tillbaks till ICA Matkasse

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder