Ingredient Matcher

Svenskar står bakom idén till Appen Ingredient Matcher. Med Ingredient Matcher kan du ta reda på vilka recept du kan tillaga med den mat du har hemma. Applikationen är under utveckling och kommer att finnas på flera olika språk.

Ingredient Matcher

Med hjälp av den här appen kan du ta till vara på den mat du har hemma i kylskåp och skafferi och få inspiration att laga till en god maträtt utan att behöva gå och handla en massa mer mat eller kanske bara lägga till en eller två saker för att få till den rätt du verkligen är sugen på.

När du köper färdigplanerade matkassar så blir det ofta en del mat över och då är det perfekt att använda en sån här tjänst för att helt ta till vara på de råvaror du köpt.

Du kan signa upp dig redan idag så har du möjlighet att vara en av de första som testar den här smarta appen.

Se videon om hur Ingredient Matcher fungerar

Ett exempel på hur det kan se ut med spill på mat när du lagar specifika recept går att se i nedan exempel från mat.se. Det är en veckas färdigplanerade recept. Det är mycket bra att de kan visa hur stort värde av råvarorna som finns kvar efter att du lagat alla rätter som är planerade. Tänk då vad bra att få reda på olika val på vad du skulle kunna laga för några rätter med de här varorna. Exemplet är för en barnkasse i Stockholm för 5 dagar. Priset på råvarorna är 324 kr och du har varor för 147 kr kvar när du lagat alla recept.

recept på överblivna varor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder