Intervju med MatHem

Läs MatHems svar på de 10 frågor Matkasseguiden ställt till de. De förklarar vad som skiljer dem från övriga matkassar och hur de ser på sin historia och framtid samt resonemang kring deras sätt att arbeta med hälsa- och miljöfrågor.

MatHem erbjuder 3 alternativ på Matkassar där finner du bland annat en matkasse med 5 middagar för 4 personer och en matkasse med 3 middagar för 4 personer. Se priser och beställ genom att klicka här!

1. På vilket sätt skiljer sig ert erbjudande från andra leverantörer av mat för hemkörning?

MatHem kan du lägga till andra varor i MatHems stora utbud på 10.000 varor. MatHem garanterar hela kyl- och fryskedjan från plock till leverans vid dörr. Kunden har möjlighet att välja ett tidintervall på två timmar, måndag-fredag för leverans.

2. Hur har utvecklingen sett ut historiskt sett och vad ser ni kommer att hända under den närmsta framtiden?

Vi har från början jobbat med Monika Ahlberg och  duktiga kockar/näringsfysiologer och kommer fortsätta att jobba med de personer som vi anser är duktiga/bäst på att balansera goda måltider med näringsriktigt innehåll.

3. Hur ser ert erbjudande ut och vad kostar det att vara kund hos er?

Vi erbjuder flera olika lösningar vad gäller matkassar. Se aktuella erbjudanden på www.mathem.se/matkassar

4. Vilka anpassningar av sin leverans kan man som kund göra hos er? (allergier, tider, antal personer, dagar, etc)

Vad gäller våra färdigkomponerade matkassar, väljer våra kunder vilken veckodag och vilket tidsintervall man önskar motta sin leverans. De avgör också själva hur ofta de önskar motta sin matkasse. Anpassningar var gäller ev. allergier eller antalet portioner kan tyvärr ej göras för matkassekunder, men går jättebra att göra för de som köper recept via vår hemsida.

5. Arbetar ni med någon tydlig strategi när det gäller miljö- och hälsofrågor?

Vi använder huvudsakligen bara svenskt kött och försöker alltid leverera en stor andel ekologiska produkter i kassarna. Dessutom strävar vi efter att få till en så bra fördelning av näringsämnen som möjligt, och näringsberäknar alla recept till familjematkassen.

6. Vilka är dina bästa tips för att lyckas köket?

Var inte rädd för att pröva något nytt. Komplicera inte saker, det enkla är oftast det godaste. Tänk bara på vilka råvaror du använder.

7. Vilka är de tre främsta anledningarna för att använda MatHem och prova MatHems matkasse?

–          Goda, inspirerande och nyttiga måltider

–          Valfrihet vid leverans i oavbruten kyl och fryskedja

–          Möjlighet att lägga till andra valfria varor, frukt, frukostmat, bakartiklar, toapapper, blöjor, barnmat etc.

Besök MatHem och beställ någon av deras matkassar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder