Jämför Linas Matkasse och Tasteline

Linas Matkasse är matkasseleverantören som snabbt klättrade upp på plats nummer två över de mest populära företagen i branschen. För 499 kronor får ni hem er första planerade och färdigpackade 5-dagarskasse med recept som är anpassat till råvarorna. Originalpriset ligger därefter på 749 kronor. För de som föredrar 3-dagarskassen blir priset endast 299 kronor för den första leveransen och sedan 549 kronor per kasse efter det.

Jämför Linas Matkasse och Tasteline
Linas Matkasse levereras till stora delar av Sverige och varje kasse fylls med garanterat färska råvaror. Bland råvarorna ingår det dessutom alltid ekologiska varor samt minimalt med halvfabrikat. Varje veckomeny innehåller en kötträtt, en fågelrätt, en fiskrätt samt en vegetarisk rätt för att ge er familj både variation och balans samt alla nödvändiga delar av kostcirkeln. Maträtterna är uppdelade i olika svårighetsgrader för att veckan ska bli inspirerande samtidigt som ni sparar tid. Två av veckans recept ingår under kategorin ”snabb” där rätterna tar runt 20 minuter att tillaga. Två recept klassas som ”medel” och beräknas ta cirka 30 minuter att laga. Det sista receptet, som med fördel kanske tillagas på fredagar när man ofta har mer tid, anses vara ”tuff” och tillagas på mellan 40 och 45 minuter. Dessa olika svårighetsgrader bidrar till en matlagning som är spännande och inspirerande utan att ta upp onödig tid av er vardag. Enligt undersökningar är majoriteten av Linas kunder nöjda både när det kommer till inspiration, service och mat. Hela 88 procent väljer därför att stanna kvar som kunder under en längre tid.

Tasteline är företaget som hade en stor kundkrets redan innan de började med hemleverans av färdigpackade matkassar till privatpersoner. Med hjälp av hemsidan tasteline.com har de i över tio års tid inspirerat människor med spännande recept och hälsotips. När de sedan bestämde sig för att underlätta människors vardag ytterligare, med hjälp av färdiga och inspirerande matkassar, var det naturligt för många aktiva besökare på tasteline.com att ta del även av den tjänsten. Tasteline levererar idag sina matkassar till nästan 25 orter runt om i Sverige. De ger er dessutom, precis som Linas Matkasse, ett specialpris på er första kasse. Ni får därför er första leverans för 499 kronor istället för 799 kronor som är kassens originalpris. Tastelines matkasse är avsedd att räcka till middag för fyra personer, under alla veckans vardagar. Är ni endast två personer i hushållet, räcker därför maten även till lunch hela veckan. Precis som Linas matkasse har Tasteline valt att varje vecka skapa två snabba recept som inte tar mer än 15 minuter att laga, två recept som lagas på cirka 30 minuter samt ett lite svårare och mer spännande recept som även tar lite längre tid.

Oavsett om det är Linas Matkasse eller Tasteline som faller just er familj i smaken så kan ni vara säkra på att ni både sparar tid och energi på att varken behöva planera eller handla maten själva. Prova den som passar er familj bäst och låt era smaklökar stimuleras av dessa fantastiska maträtter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder