Julklapp i sista minuten

Sitter du så här dagen före dopparedagen och undrar vad du ska köpa för julklapp i sista sekunden. Lugn bara lugn. Här kan du se hur du gör för att köpa årets julklapp. Det tar dig inte mer än några minuter så har du inhandlat en förhoppningsvis både nyttig och väl uppskattad julklapp.

Handelns Utredningsinstitut har utsett matkassen till Årets Julklapp.  Linas Matkasse  som du säkerligen sett reklam för på TV erbjuder årets julklapp på ett mycket bra sätt som kan vara räddaren i nöden för dig just nu.

Vad behöver du göra då?

  1. Klicka här och fyll i dina uppgifter.
  2. Skriv ut ett presentkort i PDF eller gör ett eget julklappskort som du ger bort. Självklart går det också bra att maila budskapet.
  3. Luta dig tillbaks och känn dig nöjd över ett bra julklappsköp.

Beställ Linas Matkasse – Klicka här!

Belopp som rekommenderas att ge bort är:

  1. 499 kr*  vilket är priset för första veckans matkasseleverans
  2. 749 kr*  vilket är ordinarie priset för en veckas matleverans från Linas Matkasse för de som redan är kunder hos Linas Matkasse
  3. 1997 kr** vilket är priset för 3 veckors matleveranser om det är första gången som den du ger bort julklappen till får Linas Matkasse.

Beställ Linas Matkasse – Klicka här!

*om den du köper till redan har Linas Matkasse så kan detta belopp dras av på dennes nästa faktura

** 499 kr är priset för de som inte tidigare är kunder för den första matkassen. För de som redan är kunder så kostar det 749 kr

Läs mer om hur du gör för att beställa årets julklapp eller se matkasseguidens jämförelse av årets julklapp:

Så här beställer du årets julklapp

Gå till jämförelsen av årets julklapp

Linas Matkasse erbjuder varierad och nyttig mat. Linas Matkasse packar ihop råvaror och recept till dessa och levererar sedan detta hem till din dörr. Ett mycket populärt koncept som de senaste åren blivit alltmer populärt då det underlättar för barnfamiljer såväl som barnlösa familjer genom att frigöra tid till annat än att planera matmenyer och åka och handla.

Även de som är mycket matintresserade brukar uppskatta detta upplägg då det är vanligt att köpa matkassen varannan vecka och använda det som en vilovecka eller inspirationsvecka inför den kommande veckan då matkassen inte levereras.

Julklapp i sista minuten

Årets Julklapp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder