Kanelbullens dag

Kanelbullens dag den 4:e oktober

Än har det inte kommit någon matkasse som erbjuder kanelbullar som en maträtt. Mathem är ett företag som driver en av Sveriges mest kända livsmedelsbutiker på nätet, vilket gör att man till bra priser kan få tag i all mat som fysiska butiker erbjuder. Att handla på nätet har många fördelar och innebär att man slipper stressa runt i en butik och lockas av extrapriser på produkter man egentligen inte behöver. Mathem har dessutom en populär matkasse som man får levererad hem till dörren, med recept på veckans alla middagar och ingredienserna som behövs för att laga dem. På Kanelbullens dag den 4:e oktober brukar företagen som levererar matkassarna ofta göra något speciellt. Linas matkasse, Tasteline, Matkomfort och Middagsfrid är alla exempel på etablerade och mycket populära leverantörer av matkassar som säkerligen kommer uppmärksamma denna dag, som är dedikerad kanelbullen!

Extrapriser på kanelbullar med Mathem

Mathem brukar erbjuda extra bra priser på kanelbullar på kanelbullens dag, och i år är inget undantag. Kolla in erbjudanden på kanelbullar eller köp hem ingredienser för att baka egna. Om Linas matkasse, Matkomfort, Middagsfrid och Tasteline inkluderar en överraskning i form av kanelbullar denna dag återstår att se, men alla dessa företag brukar vara bra på att överraska och inkluderar ofta något särskilt för att lyxa till vardagen ännu mer än vanligt.

Att baka kanelbullar själv är inte svårt

Det är lätt att baka kanelbullar själv och det finns en hel del olika varianter på det klassiska receptet för den som vill prova något nytt. Med Mathems stora utbud av produkter och råvaror för att baka själv kan man enkelt svänga ihop ett gäng underbara kanelbullar, vilket kan bli en utmärkt efterrätt till dagens måltid. För att veta hur Kanelbullens dag kommer firas när det gäller de olika matkassarna, gör man bäst i att hålla sig uppdaterad kring vad som händer hos de stora leverantörerna av matkassar genom att besöka deras hemsidor!

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder